Eindhoven

Kennedyplein 101<br /> 5611 ZS Eindhoven

Persoonlijk contact met onze klanten en gevoel bij de omgeving door er te zijn. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan en dit is dan ook waar ons team in Eindhoven voor staat. De uitdagingen in onze regio worden steeds complexer. Er is innovatiekracht nodig om die uitdagingen het hoofd te bieden. Bijvoorbeeld voor vraagstukken op het gebied van beheer en onderhoud van kunstwerken.

Ook nieuwe contractvormen kunnen een hele puzzel voor u zijn! Door dichtbij onze klanten te staan, regelmatig persoonlijk contact te hebben en zelf te ervaren wat er in onze omgeving gebeurt, kunnen wij met u meedenken en oplossingen bieden waar u ook echt verder mee kunt.

Regiodirecteur:
Robert Westrik
Bezoekadres:
Kennedyplein 101
5611 ZS Eindhoven

Telefoon: +31 (0)6 - 83 15 44 13

Regionale kennis gekoppeld aan mensen met kennis en kunde op het gebied van ruimte, mobiliteit en infra. Daar staat Movares regio Zuidoost voor. Ons team in Eindhoven bestaat uit projectmanagers, adviseurs, projectleiders, experts, toezichthouders, ontwerpers en projectondersteuners. Een multidisciplinair team van gedreven mensen die allemaal persoonlijk verbonden zijn met de regio. En, die steeds op zoek zijn naar innovatieve, duurzame oplossingen.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Thema’s

In al onze projecten besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid. Onze projecten zijn onder te verdelen in de volgende thema’s:

  • Strategische advisering
  • Spoorrelatie
  • Contractadvisering en management
  • Ontwerp, Beheer & Onderhoud (Assetmanagement)
  • Mobiliteit

Een bijzonder aandachtsgebied is de industrie. Onze regio is hierin uniek.

Voor specialistische kennis op andere gebieden zoals energie en rail kunnen wij gebruik maken van de experts op ons hoofdkantoor in Utrecht. Op deze manier verbindt Movares direct en persoonlijk contact met specialistische kennis binnen handbereik.

Met ons kantoor in Eindhoven leggen we de verbinding naar u. We ontmoeten u graag.

Robert Westrik
Regiodirecteur Zuid Oost