Welkom bij ons bedrijf

Je bent geïnteresseerd in ons. Als klant, relatie of (toekomstig) medewerker. Welkom! Movares is een bedrijf met een eigen verhaal. Een bijzonder verhaal dat we graag met je delen omdat we trots zijn op ons bedrijf. Op wie we zijn, op onze medewerkers en op onze opdrachtgevers. Zij stellen ons ten slotte in staat om ons dagelijks in te kunnen zetten voor een leefbare, bereikbare en duurzame samenleving. Voor jou, voor mij, voor ons allemaal.

Wij verbinden

Wat doen we als Movares? Wij zijn hét adviesbureau dat slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. Onze 1000 medewerkers werken daarbij nauw samen met onze klanten en partners. Basis voor deze samenwerking vormen de kernwaarden van Movares: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Ons motto, wij verbinden, vat onze kijk op de wereld samen.

Wij zoeken met en voor onze klanten naar de beste oplossing.  Dat doen we met een scherp oog voor de bredere context. Van het project, denkend vanuit de belangen van een opdrachtgever, en vanuit een passie voor de inhoud. Maatwerk en out-of-the box denken zijn dan essentieel om meerwaarde te realiseren. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Onze manier van werken, denken en handelen wordt weerspiegeld in onze eigendoms­verhoudingen. Onze medewerkers zijn zelf eigenaar van Movares. Ruim 70% van de aandelen is in bezit van onze mensen. Dat geeft een bijzondere dynamiek: jouw succes is mijn succes. Samen zijn we verantwoordelijk voor een gemeenschappelijk resultaat. Daarbij ligt de focus niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de toekomst.

Bijzonder bedrijf

Movares is een innovatief bureau. In technisch opzicht maar ook op sociaal gebied voeren we een vooruitstrevend en vernieuwend beleid. Onze medewerkers zijn het belangrijkste wat we hebben. Daar zijn wij zuinig op. Hun kennis, ervaring en drive zorgt voor tevreden klanten. We werken in een omgeving waarin onze medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen, excelleren. Waarin we het beste in elkaar naar boven halen.

Wij hechten aan een plezierige, fijne werksfeer. Een werksfeer waarin we open staan en oprechte interesse hebben in elkaars ideeën. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: waarin we vertrouwen hebben in elkaar en in elkaars kennen en kunnen.

Organisatiestructuur

Movares Nederland B.V. bestaat uit 4 businesslijnen, 4 kennislijnen en 2 stafafdelingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht.
Met de vier regiokantoren verspreid over het land kunnen we goed inspelen op de plaatselijke omstandigheden.
Bekijk hier ons organogram. 

Historie

Movares komt voort uit de rijke traditie van de Nederlandse spoorwegontwerpers die sinds 1839 beeldbepalende ontwerpen hebben gerealiseerd. Nu zijn wij hét adviesbureau dat slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.

Lees meer

Foundation

De Movares Foundation wil de sociale en economische betrokkenheid van mensen bij hun omgeving vergroten. Met onze expertise steunen we verschillende maatschappelijk relevante projecten.

Lees meer