Het ligt binnen uw en ons bereik: een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland.

Het ligt binnen uw en ons bereik: een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. De grote uitdaging is niet dát we er komen, maar hóe. Innovaties en nieuwe manieren van samenwerken zien wij hiervoor als sleutel. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers, partners en kennisinstituten aan een toekomstbestendig land. Doet u mee?

Oog voor vernieuwing

Samenwerking, een open houding en ruimte voor innovaties zijn typerend voor ons werk in de wereld van infrastructuur en mobiliteit. U kunt erop vertrouwen dat onze ingenieurs en adviseurs met technisch haalbare en creatieve oplossingen komen. Degelijk werk op basis van goed doordachte plannen. Zo realiseren we samen met u succesvolle, toekomstbestendige oplossingen voor complexe vraagstukken.

Betrokkenheid

Samenwerken is ook samen verantwoordelijkheid nemen. Vanuit die gedachte bieden we onze medewerkers de mogelijkheid mede-eigenaar te worden van ons bedrijf. We zijn er trots op dat zo’n zeventig procent van Movares in handen is van de ruim 1000 mensen die bij ons werken. Deze betrokkenheid geeft een bijzondere dynamiek.

Een betere leefwereld als rode draad

Een bijdrage leveren aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland vormt de rode draad door onze activiteiten. Dat doen we in onze projecten, maar ook in onze bedrijfsvoering. Zo zijn we, gemeten naar het aantal medewerkers, het schoonste grote advies- en ingenieursbureau van Nederland met de minste CO2-uitstoot.

Samen werkt het

Spreekt onze ambitie u aan? We nodigen u uit om met uw eigen doelen en uw eigen ideeën aan te haken. Laten we samenwerken en er méér uit halen dan u en wij op eigen kracht kunnen waarmaken. Samen werkt het!

Historie

Movares komt voort uit de rijke traditie van de Nederlandse spoorwegontwerpers die sinds 1839 beeldbepalende ontwerpen hebben gerealiseerd. Nu zijn wij hét adviesbureau dat slimme adviezen en ontwerpen levert op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.

Lees meer

Foundation

De Movares Foundation wil de sociale en economische betrokkenheid van mensen bij hun omgeving vergroten. Met onze expertise steunen we verschillende maatschappelijk relevante projecten.

Lees meer