Samen werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland

VisievormersWerken bij Movares

Als je werkt bij Movares, draag je direct of indirect bij aan het oplossen van maatschappelijk belangrijke vraagstukken. Voor en met opdrachtgevers als ProRail, Rijkswaterstaat, gemeenten, provincies, netbeheerders, aannemers en private partijen bedenken we oplossingen voor de infrastructuur en mobiliteit van Nederland. Actuele thema’s zoals digitale transformatie, klimaatadaptatie, energietransitie en circulair bouwen spelen hierbij een belangrijke rol. Dat doen we met duizend collega’s: visievormers, vooruitdenkers, impactmakers, digitale revolutionairs én toekomstversnellers. Misschien ben jij er daar binnenkort één van. We vertellen je daarom graag wat het betekent om bij ons te werken.

Zingeving

Een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland: de grote uitdaging is niet dát we daar komen, maar hóe. Dat is dé hersenkraker waar wij iedere dag mee bezig zijn. Jij haakt met jouw eigen talenten, kennis en ideeën aan en draagt zo ook bij aan de maatschappij. Als je werkt bij Movares, doe je dus werk dat je goed doet. En omdat je de resultaten van je inspanningen ook echt terugziet in de omgeving, is het werk waar je trots op kunt zijn.

Innovatie

De wereld verandert – en wij veranderen mee. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties. Koploper zijn in deze digitale transformatie: dát is ons doel. Daarom hebben we mensen nodig die veranderingsgericht zijn.  

Ondernemerschap

Wie proactief kansen ziet voor innovatie en op eigen initiatief projecten initieert, wordt bij Movares gestimuleerd deze ideeën verder te brengen. Samen met collega’s kijk je voortdurend of je het werk beter, slimmer en sneller kunt doen bijvoorbeeld door het inzetten van nieuwe technieken.

Ontwikkeling

Jouw talent en (vakinhoudelijke) kennis benutten én verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Dat doen we in talentprogramma’s zoals het Jong Talent Programma, met coaching on the job en tijdens kennissessies door ervaren collega’s. Ook hebben we een eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en masterclasses. Je wordt in elke fase van je loopbaan op verschillende manieren uitgedaagd om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. Daar groeien we samen van.

Verhalen van onze impactmakers

Dit is óók wat werken bij Movares betekent

 • Uitdaging

  De verscheidenheid aan opdrachtgevers – groot, maar ook klein – betekent een afwisselende baan. Ook zijn de vragen van onze opdrachtgevers complex en veranderen ze constant. Door deze complexiteit én door de ruimte die je bij ons krijgt om innovatief om te gaan met oplossingen, word je uitgedaagd om op de top van je kunnen te werken. Iedere dag weer.

 • Samenwerking

  Wat jouw functie bij Movares ook is, je werkt in multidisciplinaire teams voor verschillende, opdrachtgevers met uitdagende opdrachten. Zo leer je steeds nieuwe dingen van collega’s met een andere expertise dan jij. En je werkt niet alleen samen binnen Movares, maar ook samen met opdrachtgevers en partners in de hele branche. Samen innoveer je en kom je steeds weer tot nieuwe oplossingen.

 • Creativiteit

  Wie bij Movares werkt, durft buiten de gebaande paden te treden. We doen een stevig beroep op je intelligentie, je vermogen om buiten de lijntjes te denken en je drive om dit ook toe te passen in je werk.

 • Veiligheid

  Bij Movares kan iedereen zichzelf zijn. We doen het samen en iedereen telt mee. Ook jíj hebt inspraak en ook jóuw pro-activiteit wordt gestimuleerd. Naast jouw mentale welzijn is ook jouw fysieke veiligheid  een belangrijk speerpunt in onze manier van werken.

Zekerheid

Omdat we vertrouwen in jou hebben, krijg je direct een vast contract. Verder krijg je een goed salaris en natuurlijk uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 36,5 vakantiedagen per jaar bijvoorbeeld, maar ook een winstuitkering, 2,5 procent eindejaarsuitkering, een NS-Business Card, een laptop, simkaart en telefoonbijdrage én een ruime pensioenregeling.

Lees meer in onze CAO 2023

Flexibiliteit

Je krijgt bij ons veel vrijheid. Als je maar goed overlegt met je team, kun je je uren vrij indelen. Presteer jij bijvoorbeeld optimaal als je ‘s morgens eerst een rondje hardloopt? Doe dat vooral. We vertrouwen op jouw loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. We combineren werken op kantoor  met werken vanuit huis. We streven voor al onze medewerkers naar een gezonde balans tussen werk en privé. Zo zit je lekker in je vel, voel je je vitaal en presteer je optimaal. Nu, maar ook in de toekomst.

Bereikbaarheid

Ons hoofdkantoor aan het Daalseplein in Utrecht biedt ruimte om elkaar te ontmoeten en om rustig aan projecten te werken. Door de gunstige ligging vlakbij Utrecht Centraal is het kantoor goed bereikbaar. En een werkplek in hartje Utrecht betekent dat jouw blokje om tussen de middag veel mogelijkheden biedt. Loop bijvoorbeeld even over de Oudegracht voor een broodje Mario of om nieuwe inspiratie op te doen. Ook op onze regiokantoren in Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam is er altijd wel een bureau voor je vrij.

Vacatures

Projectcontroller

Jij levert een bijdrage aan een bereikbaar Nederland met een focus op actuele transitie-opgaven op het gebied van klimaat, mobiliteit en energieverbruik met een focus op bestaande infrastructuur.

Senior adviseur planologie

Dankzij jouw adviezen over de inpassing van complexe ruimtelijke projecten realiseren wij samen met onze opdrachtgevers een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland!