Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij minder dan één jaar werkervaring en heb je een technische of bedrijfskundige HBO/WO achtergrond? Zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze vacatures en neem deel aan het Jong Talent Programma!

https://vimeo.com/136486862

Wat is het Jong Talent Programma?

Het Jong Talent Programma is een tweejarig opleidingsprogramma, waarbij je vanuit een inhoudelijke functie intensief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. In een groep van ongeveer 15 personen volg je interactieve workshops, trainingen en intervisietrajecten. Tijdens deze sessies komen onderwerpen als samenwerken, zelfmanagement, adviseren, conflicthantering en projectmanagement aan bod. Op deze manier leer je jouw kwaliteiten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Tom Schoo - Adviseur Risicomanagement

“Ik kende Movares nog niet, maar was gelijk enthousiast door de mooie projecten die Movares doet. Movares is een grote speler in de grond-, weg- en waterbouw en dat trok mij aan. Daarnaast wilde ik graag ‘meer’ dan een gewone baan.”

Marthe de Haan - Adviseur

“Na mijn studie ben ik mij gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Ik had nog niet duidelijk voor ogen welke kant ik precies op wilde, waardoor het Jong Talent programma me erg aan sprak. Ik kreeg niet alleen een mooie startersfunctie bij een aansprekend advies- en ingenieursbureau, maar ook een mogelijkheid om mezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.”

Solliciteer nu op een van onze vacatures!