Jong Talent Programma

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij minder dan één jaar werkervaring en heb je een technische of bedrijfskundige HBO/WO achtergrond? Zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze vacatures en neem deel aan het Jong Talent Programma! 

Wat is het Jong Talent Programma?

Het Jong Talent Programma is een 1-jarig opleidingsprogramma, waarbij je vanuit een inhoudelijke functie intensief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. In een groep van ongeveer 15 personen volg je interactieve workshops, trainingen en intervisietrajecten. Tijdens deze sessies komen onderwerpen als samenwerken, zelfmanagement, adviseren, conflicthantering en projectmanagement aan bod. Op deze manier leer je jouw kwaliteiten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.
Loop in de onderstaande video mee met vier van onze jong talenten, zij vertellen je graag meer over wat zij bij Movares doen!

Thom Paardekooper - Adviseur contractbeheersing en deelnemer JTP

“In het Jong Talent Programma ontwikkel ik alle soft skills die ik nodig heb om mezelf te kunnen profileren en nóg verder te ontwikkelen als professional”

Het is mijn ambitie om me in mijn team verder te ontwikkelen tot een persoon die de rollen projectmanager, contractmanager en manager projectbeheersing kan invullen. Daar krijg ik ook de kans voor. Al voordat ik bij Movares kwam werken, werd mij verteld dat je binnen dit bedrijf veel verschillende dingen kunt doen en dat – zodra je eenmaal binnen bent – de hele Movares-wereld voor je open staat. Dat beeld klopt. Je wordt hier écht gestimuleerd om allerlei functies en rollen binnen het bedrijf te ontdekken én om kennis te maken met verschillende disciplines en collega’s. Zo vind ik steeds meer mijn eigen plek binnen het bedrijf.

Het Jong Talent Programma is super. Het is een gemengd gezelschap, waardoor ik verschillende functies en vaardigheden binnen het bedrijf heb leren kennen. Daarnaast ontwikkel ik in het JTP alle soft skills die ik nodig heb om mezelf te kunnen profileren en nóg verder te ontwikkelen als professional. Het is dus een hele waardevolle aanvulling op mijn inhoudelijke functie.

Ook iets voor jou? Bekijk hier alle openstaande JTP vacatures

Jeffrey Geudeke - Technisch manager en deelnemer JTP

“Omdat er bij Movares zoveel verschillende disciplines zijn, is er altijd wel iemand die je ergens mee kan helpen.”

Sinds kort heb ik twee petten op: die van ontwerper spoorwegtechniek én die van junior technisch manager. De eerste functietitel zegt precies wat mijn werk inhoudt: ik ontwerp spoorwegen en moet hierbij rekening houden met allerlei zaken die daarop aansluiten, zoals overwegen, viaducten, fly-overs en tunnels. Als technisch manager ben ik verantwoordelijk voor met name de technische kant van projecten. In deze functie heb ik veel contact met opdrachtgevers. Lopen zij bijvoorbeeld tegen een uitdaging aan, dan vind ik binnen het project de juiste persoon om hen te helpen.

In mijn nieuwe rol als technisch manager vergaar ik veel kennis, omdat ik met zoveel verschillende disciplines en collega’s te maken krijg. Jonge(re) collega’s ontmoet ik ook bij Young Movares, onze jongerenvereniging, en bij bijeenkomsten van het Jong Talent Programma (JTP). Dat programma bevalt me heel goed. Dingen die ik bij het JTP leer, kan ik nu direct in de praktijk brengen. Ik denk dat Movares op termijn steeds meer slimmigheden kan gaan toepassen om projecten te kunnen doen, maar een verbindende factor tussen verschillende disciplines zal altijd belangrijk blijven. In die rol wil ik steeds verder groeien.

Ook iets voor jou? Bekijk hier alle JTP vacatures