Jong Talent Programma

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij minder dan één jaar werkervaring en heb je een technische of bedrijfskundige HBO/WO achtergrond? Zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze vacatures en neem deel aan het Jong Talent Programma!

Wat is het Jong Talent Programma?

Het Jong Talent Programma is een anderhalf jaar durend opleidingsprogramma, waarbij je vanuit een inhoudelijke functie intensief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. In een groep van ongeveer 15 personen volg je interactieve workshops, trainingen en intervisietrajecten. Tijdens deze sessies komen onderwerpen als samenwerken, zelfmanagement, adviseren, conflicthantering en projectmanagement aan bod. Op deze manier leer je jouw kwaliteiten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Karel Staalstra - Jong Talent & Adviseur contractmanagement

“Het mooie aan Movares is dat hier vele kansen liggen, het is aan jou om ze te benutten!”

“Toen ik bij Movares binnen kwam was ik onbekend met de ingenieursbranche, en alles wat daarbij komt kijken. Ook Movares was voor mij nog onbekend terrein. Door het JTP-programma heb ik in korte tijd het bedrijf leren kennen en een netwerk gecreëerd. Dit netwerk is essentieel geweest voor mijn carrièrestart binnen Movares. Intussen heb ik een veel bredere en meer verantwoordelijke functie en staat de deur open naar de volgende stap.”

Ook iets voor jou? Bekijk hier alle openstaande JTP vacatures

Bart Roem - Jong Talent & Adviseur Railverkeerstechniek

“Blij met de keuzes die ik heb gemaakt waardoor ik hier nu al 3 jaar met plezier werk.”

“Drie jaar geleden kwam ik als net afgestudeerde bij Movares in dienst, en startte meteen bij het Jong Talent Programma, samen met andere pas afgestudeerden. Door het JTP kwam ik achter heel veel andere interessante groepen en opdrachten van Movares. Samen met twee JTP collega’s ben ik een Movares equivalent van de Ted-talk, de M|TALK begonnen: een lunchlezingsconcept gericht op medewerkers met als doel kennisdelen. Dit wordt ondersteund door het JTP programma.”

Ook iets voor jou? Bekijk hier alle JTP vacatures