Ik werk graag mee aan maatschappelijke opgaven

Marc Geerts adviseur Civiele Constructies & Assetmanagement
ImpactmakersWerken bij Movares

Veel kunstwerken in Nederland zijn toe aan vervanging of renovatie, waaronder een groot aantal bruggen. Van kind af aan intrigeren mooie civiele constructies en bruggen mij. Daarnaast werk ik graag mee aan maatschappelijke opgaven. Dat is wat mij elke dag weer motiveert!

Ruimte voor groei en ontwikkeling
Als adviseur Civiele Constructies & Assetmanagement adviseer ik klanten over het beheer en onderhoud van diverse kunstwerken. Het leuke is dat mijn vakgebied volop in ontwikkeling is en dat ik veel kansen krijg bij Movares. Zo heb ik me van inhoudsdeskundige kunnen ontwikkelen tot commercieel technisch adviseur.

Dagelijks werk ik met veel energie aan de V&R opgave. Het in stand houden of vervangen van bruggen in Nederland is mijn topprioriteit!
Marc Geerts adviseur Civiele Constructies & Assetmanagement

Vanuit de inhoud kom ik vaak in gesprek met nieuwe klanten. Ik ga met ze in gesprek over doelen en opgaven waarvoor zij aan de lat staan. Met mijn kennis en expertise creëer ik kansen voor mijn klanten, voor Movares én geef ik invulling aan mijn persoonlijke en maatschappelijke ambities, drijfveren en doelen.

Samenwerken aan maatschappelijke opgaven
Ik ben vooral trots op al mijn collega’s. Samen werken we aan complexe maatschappelijke opgaven en leveren we een grote toegevoegde waarde aan een betrouwbare en duurzame infrastructuur. Vakinhoudelijk word ik erg blij van het project ‘Grip op kunstwerken’, waarbij we in samenwerking met ProRail een werkmethodiek hebben ontwikkeld om de transitie naar Prestatie Gericht Onderhoud (PGO) van circa 1400 kunstwerken beter te structureren. Het is echt gaaf om van de klant te horen dat onze werkwijze hen in staat stelt om weloverwogen besluiten te nemen met betrekking tot de prestaties, risico’s en kosten voor instandhouding of vervanging van de assets. Dit heeft aantoonbaar geleid tot minder incidenten en een hogere beschikbaarheid van het spoor in regio Zuid.

Gerelateerde vacatures

Open sollicitatie afstudeerstage Movares

Wil jij graag afstuderen bij Movares? Ontdek de mogelijkheden en stuur vandaag nog een sollicitatie!

Open sollicitaties

Wil jij graag bij Movares werken, maar zie je jouw vacature er nog niet bij staan? Stuur dan een open sollicitatie!

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties.? Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van visievormers, impactmakers en digitale revolutionairs