Ik sta aan de voorkant van nieuwe ontwikkelingen en dat is waar mijn passie ligt

Marco Duijnisveld senior adviseur & projectmanager Mobiliteit
VooruitdenkersWerken bij Movares

Als adviseur & projectmanager Mobiliteit werk ik aan slimme mobiliteitsoplossingen. Ik vind het leuk om buiten de gebaande paden te denken en ben altijd op zoek naar hoe iets slimmer, beter of mooier kan. Zo kom je vaak tot verrassend mooie projecten en kun je na een succesvolle pilot grote stappen vooruitzetten. En soms loopt het anders, maar dan heb je het in elk geval geprobeerd!

Durf dingen te doen die nog niemand heeft gedaan
Mijn passie ligt bij het bedenken van innovatieve mobiliteitsoplossingen en bij Movares krijg ik daar volop kansen voor. Ik zoek steeds naar nieuwe mogelijkheden en doe graag dingen die nog niemand heeft gedaan. Zo ontwikkelde ik een propositie rondom het concept van de mobiliteitshubs, houd ik me bezig met fietsparkeren en focus ik me op voetgangersstromen.

Durf dingen te doen die nog niemand heeft gedaan!
Marco Duijnisveld senior adviseur & projectmanager Mobiliteit

De stad als dagelijks evenement
Het meest trots ben ik op het project ‘De stad als dagelijks evenement’. Hierin werken wij samen met de gemeente Utrecht, het CBS en uCrowds aan een monitor die voetgangersbewegingen inzichtelijk maakt en de relatie legt met de omzet van ondernemers in de stad. Op basis van data kunnen maatregelen worden genomen om de stad aantrekkelijker en leefbaarder te maken. Een ander project waar ik enthousiast over ben is de Verbindingswijzer. Gebaseerd op ‘open data’ en werkelijke reistijden geven we hiermee inzicht in de multimodale bereikbaarheid van een gebied of stad, schitterend toch?

Gerelateerde vacatures

Open sollicitatie afstudeerstage Movares

Wil jij graag afstuderen bij Movares? Ontdek de mogelijkheden en stuur vandaag nog een sollicitatie!

Open sollicitaties

Wil jij graag bij Movares werken, maar zie je jouw vacature er nog niet bij staan? Stuur dan een open sollicitatie!

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties.? Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van visievormers, impactmakers en digitale revolutionairs