Wim van ’t Land - Bouwkundig constructeur

Technieken als 3D-printen en digitale ontwerptools openen veel nieuwe mogelijkheden als het gaat om het ontwerpen van gebouwen en constructies. Als bouwkundig constructeur heb ik me ontwikkeld op het gebied van Computational Design. Het bouwen aan een goed DNA van een gebouw of constructie: dat is wat mij drijft!

Simone Jorink - Adviseur fietsparkeren

Fietsenstallingen worden steeds groter en complexer. In mijn rol als adviseur word ik uitgedaagd om creatief en ingenieus te zijn en verder te denken dan de standaard kaders. Ik ben betrokken bij grote projecten, waaronder de fietsenstalling in Utrecht en Amsterdam Amstel. Onlangs mocht ik zelfs deelnemen als spreker bij een kennissessie georganiseerd door Tivoli Vredenburg!

Stage & afstuderen

Ben je op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? Naast afwisseling in je werk, een goede begeleiding en voldoende ruimte om je te ontwikkelen, bieden wij het Stagebedrijf.

Lees meer

Jong Talent Programma

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Kies dan voor het Jong Talent Programma.

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je graag solliciteren? Wij vertellen je graag meer over de procedure en onze huidige arbeidsvoorwaarden.

Lees meer