Maxime Cornet - Adviseur supply chain management

In spoor- en bouwprojecten zijn er veel onderlinge afhankelijkheden en verwachtingen tussen partijen. Deze zijn niet altijd bekend of zijn onduidelijk. Ik zorg ervoor dat er in het begin wordt nagedacht over wat er aan het eind nodig is en maak dit inzichtelijk voor iedereen. Het leukste vind ik dat ik meteen het project kan gaan stroomlijnen zodat eventuele fouten of vertragingen worden voorkomen.

Simone Jorink - Adviseur fietsparkeren

Fietsenstallingen worden steeds groter en complexer. In mijn rol als adviseur word ik uitgedaagd om creatief en ingenieus te zijn en verder te denken dan de standaard kaders. Ik ben betrokken bij grote projecten, waaronder de fietsenstalling in Utrecht en Amsterdam Amstel. Onlangs mocht ik zelfs deelnemen als spreker bij een kennissessie georganiseerd door Tivoli Vredenburg!

Stage & afstuderen

Ben je op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? Naast afwisseling in je werk, een goede begeleiding en voldoende ruimte om je te ontwikkelen, bieden wij het Stagebedrijf.

Lees meer

Jong Talent Programma

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Kies dan voor het Jong Talent Programma.

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je graag solliciteren? Wij vertellen je graag meer over de procedure en onze huidige arbeidsvoorwaarden.

Lees meer