Shalaleh Mohammadi - Adviseur Dynamica

Ik vind het belangrijk om met verschillende onderwerpen bezig te zijn in mijn baan. Bij Movares krijg ik de kans om op verschillende projecten te werken. Movares heeft een dynamische omgeving met een goede werksfeer. Ik krijg de ruimte om mijn idee├źn te delen en om mee te denken over de toekomst van mijn groep , de afdeling en het bedrijf.

Rik Roeske - Adviseur Veiligheid

Gedreven door mijn passie voor railvervoer, heb ik bij Movares van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit doe ik door onze klanten te adviseren over diverse infrastructurele vraagstukken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de verbouwing van trams of de ingebruikname van de Noord/Zuidlijn. Bij Movares vind ik de combinatie van hard werken, een groot sociaal netwerk en persoonlijke ontwikkeling een enorme toegevoegde waarde. Ik daag mezelf bij Movares daarom elke dag uit om onze klanten van dienst te zijn.

Stage & afstuderen

Ben je op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? Naast afwisseling in je werk, een goede begeleiding en voldoende ruimte om je te ontwikkelen, bieden wij het Stagebedrijf.

Lees meer

Jong Talent Programma

Ben jij onlangs afgestuurd en zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Kies dan voor het Jong Talent Programma.

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je graag solliciteren? Wij vertellen je graag meer over de procedure en onze huidige arbeidsvoorwaarden.

Lees meer