Maxime Cornet - Adviseur supply chain management

In spoor- en bouwprojecten zijn er veel onderlinge afhankelijkheden en verwachtingen tussen partijen. Deze zijn niet altijd bekend of zijn onduidelijk. Ik zorg ervoor dat er in het begin wordt nagedacht over wat er aan het eind nodig is en maak dit inzichtelijk voor iedereen. Het leukste vind ik dat ik meteen het project kan gaan stroomlijnen zodat eventuele fouten of vertragingen worden voorkomen.

Olga Glöckner- Waterbouwkundig ingenieur

Als waterbouwkundig ingenieur werk ik aan interessante projecten zoals de Oeververvanging van de Delftse Schie, het controleren van de bescherming van de Vechtbruggen in Zwolle en de contractvoorbereiding van het onderhoud aan de Oosterscheldekering.
Veelomvattend en daarom werken we vaak in multidisciplinaire teams. Erg leerzaam! Mijn werk is afwisselend en ik krijg veel ruimte om mijn eigen weg te vinden. Tegelijkertijd kan ik met vragen terecht bij mijn meer ervaren collega’s. De sfeer is open en gezellig. Niet in de laatste plaats doordat ik me heb aangesloten bij Young Movares. Ideaal, want je leert zo veel nieuwe collega’s kennen,  doet inspiratie op, kan mee op studiereis én iedere maand is er een gezellige borrel!

Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien en wil je graag solliciteren? Wij vertellen je graag meer over de procedure en onze huidige arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Jong Talent Programma

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoek jij niet alleen een uitdagende baan, maar ook een mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen? Kies dan voor het Jong Talent Programma.

Lees meer

Stage & afstuderen

Vanaf september 2021 (of eerder in overleg) hebben we weer plaats voor afstudeerders! Heb je een goed idee? Laat het ons vooral weten.

Lees meer