Afstuderen

Een stage bij Movares is een kickstart van je carrière, en dat heeft verschillende redenen. Zo kun je erop rekenen dat de begeleiding door jouw stagebegeleider, je team én campus recruiter Sander op-en-top voor elkaar is. Daarnaast kom je terecht in een groep vol gelijkgestemden. Elk jaar verwelkomen we namelijk tussen de 30 en 40 stagiaires!

Haal alles uit jouw stageperiode

Jouw mede-stagiaires ontmoet je tijdens de maandelijkse bijeenkomsten van Movares Backstage, waar verbinden met anderen voorop staat. Soms gaan jullie samen lunchen of bezoeken jullie een project. Andere maanden staat er een inhoudelijke sessie op de planning en leer je bijvoorbeeld beter presenteren of adviseren. Zo leer je elkaar, én Movares beter kennen, en bereid je jezelf tegelijkertijd voor op jouw eerste baan na je opleiding.

Ook als lid van Young Movares, onze jongerenvereniging, staan er regelmatig leuke activiteiten in je agenda. Daarnaast kun je elke tweede dinsdag van de maand aanschuiven bij het Café van de Toekomst: een inspiratiesessie waarbij je samen met je collega’s wordt bijgepraat over onderwerpen en projecten die in onze organisatie spelen. En dat is nog niet alles: je kunt gebruikmaken van onze eigen Academy met ruim 3.000 verschillende leerlijnen, trainingen en e-learningmodules.

Veel afstudeerders vinden na hun stage bij ons hun eerste baan. Jij ook?
Sander Looijen campus recruiter

Een stage met impact

Zorg jij ervoor dat gebouwen en objecten bliksemveilig zijn? Of ontwerp jij de besturing van de spoorbrug van de toekomst? Bij Movares kun je afstuderen op onderwerpen als rail, mobiliteit, infrastructuur en energie. Welk onderwerp je ook kiest, je werkt altijd aan een uitdagende opdracht die direct bijdraagt aan één van onze projecten. Zo werk je samen met ons aan een duurzame toekomst, voor huidige en komende generaties!

Dus studeer jij civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, IT, toegepaste wiskunde, lucht- en ruimtevaart, mechatronica, industriële automatisering, (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde of besturingstechniek? Dan is Movares een ideale afstudeerplek. Volg je een andere studie dan genoemd en weet je zeker dat je bij ons past? Laat het weten!