Circulair bouwen

Circulariteit heeft de toekomst!

Wat we het liefst willen als het om circulariteit gaat: buiten de lijntjes kleuren. Slim nadenken over het gebruik van grondstoffen, over het hergebruik van bouwmaterialen. Daar ligt de ambitie van Movares en daar is volgens ons ook sterk behoefte aan. Samenwerking in de keten wordt belangrijker dan ooit! We begrijpen de bestaande (belemmerende) wet en regelgeving en kunnen daarover adviseren.

Samenwerking in de keten

Aan ons de taak de dilemma’s die circulair bouwen voor u met zich meebrengt te benoemen en te voorzien van een fact based advies. Hoe houden we de lifecycle-kosten laag, welke gebruiksduur is reëel? Wij toetsen en onderbouwen onze keuzes. Vanuit die kracht helpen wij u bij het maken van de juiste beslissingen als het gaat om duurzaam en circulair bouwen. Een mooie uitdaging die vraagt om andere manier van samenwerken. Zo hebben we samen met partijen uit de bouwsector de Green Deal Duurzaam GWW 2.0 ondertekend. Met elkaar maken we ons hard voor een leefbare en duurzame maatschappij.

Bart van Leeuwen
Wij werken mee aan de ontwikkeling van Industrieel, Flexibel en Demontabel bouwen. Zo geven we invulling aan de klimaatdoelstellingen.
Bart van Leeuwen Programmamanager Circulair bouwen