Hoe maakt u begrippen als duurzaamheid, cradle to cradle, CO2-neutraal en energiezuinig concreet in uw projecten, beleid of bedrijfsvoering? En wat zijn hiervan de kosten en baten? Samen met u zorgen wij voor het erkende kwaliteitsstempel BREEAM en maken we duurzaamheid concreet en meetbaar. 

De waarde van BREEAM

Door u te certificeren met BREEAM-NL maakt u aantoonbaar dat uw project ook daadwerkelijk een duurzaam project is. En dat levert voordelen op. Zo kunt u mogelijk besparen op operationele kosten, biedt een BREEAM certificaat subsidiekansen en bent u met uw project op de toekomst voorbereid. Het keurmerk gaat uit van een absolute waardering in sterren en maakt daarmee duurzaamheid verhandelbaar en waarneembaar.  

BREEAM Gebied en Gebouw

In opdracht van de Dutch Green Building Council werkten we samen met FOM consultants aan de ontwikkeling van BREEAM Gebied; het keurmerk dat duurzaamheid in de gebouwde omgeving in de brede zin analyseert en waarmee u een kwaliteitsstempel aan uw gebied kunt meegeven op het gebied van duurzaamheid. Ook voerden we in opdracht van Projectbureau Zuidas een BREEAM-NL Quick Scan uit voor de ontwikkeling Zuidas. Naast onze expertise op het gebied van BREEAM Gebied beschikken wij ook over experts voor de keurmerken BREEAM Nieuwbouw en Bestaande Bouw & Gebruik. 

Alle kennis onder één dak

Een gebouw duurzaam ontwikkelen of een bestaand gebouw energieneutraal maken, vraagt om veelzijdige kennis. Kennis van gebouwinstallaties, huisvestingsconcepten, bouwkundige mogelijkheden, maar ook van financiële haalbaarheid en subsidies. Wij hebben alle kennis voor u onder één dak. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega Nicole van der Waart.