Ons project

Groot onderhoud 5 bruggen over het Aarkanaal

5 bruggen

Vraag van de opdrachtgever

De Provincie Zuid-Holland heeft Movares opdracht gegeven in kaart te brengen welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de bruggen aan te sluiten op de afstandbediencentrale, te voorzien van CE-markering en de komende tien jaar geen groot onderhoud noodzakelijk te laten zijn.

Uitgevoerde werkzaamheden

Er zijn inspecties uitgevoerd, op basis waarvan een RI&E, een VO en een DO opgesteld zijn. Ook zijn er constructieve herberekeningen gemaakt, om aan te tonen welk delen van de bewegingswerken aan vervanging toe zijn. Verder bestaat de opdracht uit het opstellen van een bestek, het begeleiden van de aanbesteding, en tenslotte directievoering en toezicht.

LocatieNieuwkoop
Periode2014 - 2015
KlantProvincie Zuid-Holland

Quickscan Machineveiligheid

Met een quickscan laat Movares zien wat de stand van zaken is vwb Machineveiligheid van uw brug of sluis.

Lees verder

Assetmanagement

We leggen voor u de verbanden tussen de drie organisatorische niveaus in Assetmanagement: strategisch, tactisch en organisatorisch.

Lees verder

Contracteren en aanbesteden

Aanbesteden en contracteren zijn cruciale activiteiten voor projecten. Movares helpt u graag het gehele proces, van het bepalen van de gewenste marktbenadering tot contractbeheer.

Lees verder

Infra installaties

Movares biedt onderzoek, advies, ontwerp, bestek, kostenramingen, inspecties en onderhoudsplannen voor Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installaties en voor ICT-netwerken.

Lees verder