Contracteren en aanbesteden

Movares helpt u in de wirwar van informatie, regels en projectdoelstellingen. Onze contractadviseurs, contractmanagers en contractjuristen zijn dagelijks betrokken bij de begeleiding van projecten op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, gebouwen en ruimtelijke inpassing voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij helpen u graag in het gehele proces, van het bepalen van de gewenste marktbenadering tot contractbeheer. Bij meerdere projecten zijn onze technisch onderlegde contractjuristen ingezet als effectieve intermediair tussen de werkgebieden van ingenieurs en advocaten.

Technisch multidisciplinaire omgeving

Wij zijn thuis in een technisch multidisciplinaire omgeving, kennen de risico’s van het uitvoeren van projecten in openbare omgevingen met veel stakeholders. Daardoor kunnen wij u van dienst zijn bij het opzetten van een goede beheersing van niet alleen de techniek, maar ook van de rechtmatigheid en aantoonbaarheid. Als vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor de belangen van omwonenden en andere stakeholders zodat u als opdrachtgever ook die partijen naar behoren kunt behandelen en informeren. De eventuele contractuele randvoorwaarden die hieruit resulteren, krijgen op gepaste en efficiënte wijze hun plek in onze contractproducten en -dienstverlening.

Als opdrachtgever kunt u erop vertrouwen dat u aan het stuur blijft zitten en beschikt over de juiste stuurinformatie en verantwoording, terwijl wij u de zorgen van aanbesteden en contracteren uit handen nemen.