Movares: ook in úw regio

Movares is op steeds meer plekken in het land zichtbaar. Wij geven nadrukkelijk aandacht aan de regionale vraagstukken. Maak kennis met onze kantoren in de vijf regio’s waar Movares actief is. U bent er van harte welkom.

Wat is het belang van regionale aanwezigheid?

  • Gemeenten en provincies hebben te maken met vraagstukken waarbij lokale kennis essentieel is voor het realiseren van maatwerkoplossingen.
  • Kennis van regionale netwerken en de belangen van stakeholders is cruciaal voor het creëren van draagvlak en het realiseren van ambities van regionale overheden.

Waarom is Movares de juiste partner in uw regio?

We zijn goed zichtbaar.
Onze referentieprojecten op het gebied van regionale infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit laten letterlijk zien dat Movares thuis is in uw regio.

We vormen de ideale combinatie.
We verbinden onze persoonlijke kennis van uw regio met de voordelen van een groot advies- en ingenieursbureau. Met veel kennis, ervaring en een breed scala aan diensten.

We werken met mensen uit úw regio.
In onze regiokantoren werken consultants en projectmanagers die wonen én werken in hun eigen regio. Ze zijn sterk verbonden met lokale initiatieven.

We zijn uitstekend bereikbaar.
Onze kantoren zijn optimaal bereikbaar. Ze liggen centraal in uw regio en zijn prima te bereiken. Per openbaar vervoer én auto.

We delen onze kennis.
We organiseren elk kwartaal kennisbijeenkomsten of workshops voor onze klanten. Zo verbinden we regionale relaties met elkaar.

We staan stevig en dichtbij u.
We staan altijd klaar voor onze klanten, waar dan ook. We hebben daarnaast een sterke link met ons hoofdkantoor in Utrecht. Dat vormt een solide basis voor al onze activiteiten.

Aangenaam!