Op het terrein van Railcenter presenteren we op vrijdag 15 september, samen met collega ingenieursbureaus, de innovatieve wereld van het spoor. We hebben gekozen voor de locatie bij Railcenter omdat we daar gewoon over de sporen mogen lopen! Het terrein deed bijna 100 jaar lang dienst als industrieel spoorcomplex en is nu een inspirerende plek waar we graag mensen met passie voor spoor ontmoeten.

Laat je inspireren tijdens een uniek kijkje achter de schermen van toonaangevende bureaus in de spoorbranche, zoals Arcadis, Goudappel, Movares, Logitech, Ricardo Rail, Royal HaskoningDHV en Sweco.

Movares 15 september aanwezig bij Railcenter

Op het terrein van Railcenter in Amersfoort presenteren we samen met collega advies- en ingenieursbureaus de innovatieve wereld van het spoor op verschillende thema’s:

  • vervoer voor de toekomst
  • duurzaamheid en energietransitie
  • digitalisering en mobiliteitshubs
  • carrièremogelijkheden in het spoor

Grijp je kans en maak kennis met nieuwe technologieën in de railsector!

Iedereen is welkom op 15 september tussen 10:00 en 15:00 bij Railcenter op de Soesterweg 244 te Amersfoort. Meld je aan via deze link: https://forms.office.com/e/XvnHt9WZ8f

Wat zijn de Raildagen?

Op 15 en 16 september 2023 van 10.00 tot 15.00 uur laten alle spoorse bedrijven in heel Nederland zien hoe boeiend de railsector is. Veel bedrijven zetten vol trots hun poorten open voor publiek en bieden een warm welkom. Movares doet ook mee!

Bedrijven en werkplaatsen openen hun deuren voor familie en vrienden van hun eigen personeel, de omgeving, relaties en het brede publiek. Infrastructurele projecten en stations zijn die dagen ook te bezoeken. Naast rondleidingen zijn er ateliers, wedstrijden en andere uitdagingen voor jong en oud.

Met al deze activiteiten laten we het publiek zien en ervaren hoe boeiend, duurzaam, innovatief onze railsector is en welke mooie, leuke banen er zijn.

Alle informatie over deze dagen vind je op de website van Railforum.