Of het nu gaat om een kantoorpand, station of winkel, de stroomvoorziening moet betrouwbaar zijn, kwalitatief goed én kostenefficiënt. Zodat uw bedrijfsprocessen probleemloos voortgang kunnen vinden tegen voor u acceptabele kosten. Dit vraagt om de juiste voedingsinstallatie: vanaf de aansluiting van de netbeheerder tot aan de wandcontactdoos of het aan te sluiten apparaat. Movares heeft veel ervaring met het ontwerpen van voedingsinstallaties en overige gebouwinstallaties en geeft u graag advies.

Deze ontwerpen stemmen wij af op uw bedrijfsvoering. Wij berekenen de energiebehoefte en overleggen vervolgens met de netbeheerder om een aansluiting op het elektriciteitsnet te realiseren.  Door dit al in de vroege planfase te doen, kunnen we samen met u de investerings- en exploitatiekosten zo laag mogelijk houden.

Ongestoorde stroomvoorziening
Bij sommige processen is een ongestoorde stroomvoorziening noodzakelijk. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk om ervoor te zorgen dat (vitale) processen ongestoord door kunnen gaan bij een stroomstoring. In gebouwen waar kritische processen plaatsvinden die veel energie vragen, is het belangrijk een noodstroom aggregaat te hebben. Bij kritische processen die minder energie vragen volstaat een UPS of een statische omvormer. Een UPS passen wij ook toe bij processen waar een korte stroomonderbreking niet is toegestaan. Door onze ervaring kunnen wij samen met u de oplossing kiezen die het beste past bij uw bedrijfsvoering.

Duurzame energievoorziening
Wij denken graag met u mee over energiezuinige oplossingen. Zoals zonnepanelen op daken,  abri’s en perronkappen om energie te besparen. Samen zoeken naar oplossingen die de kwaliteit van de stroomvoorziening garanderen en het milieu sparen.

Flexibele voedingssystemen
Het functionele gebruik van gebouwen verandert regelmatig. Neem een winkelcentrum of winkels in stationsgebouwen: waar nog niet lang geleden een kledingzaak was, bevindt zich nu een snackbar. Met een totaal andere energiebehoefte. Wij ontwerpen flexibele voedingssystemen, zodat de stroomvoorziening geen problemen oplevert bij veranderend gebruik van de ruimte. Zo kunt u verbouwen met ‘de winkel open’: wij garanderen een ongestoorde stroomvoorziening.