De afgelopen jaren zijn heel veel smart mobility toepassingen uitgeprobeerd, geïmplementeerd en soms ook weer uit het zicht verdwenen. Een compleet overzicht van al deze toepasbare smart mobility oplossingen ontbreekt, terwijl dit zeker kan bijdragen aan de kennisdeling op het gebied van smart mobility én het toepassen ervan in projecten. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft Movares daarom gevraagd dit overzicht op te stellen.

Om een zo volledig mogelijk beeld te kunnen krijgen van alle (succesvolle) toegepaste smart mobility oplossingen in de verschillende regio’s in Nederland vragen we daarom u als smart mobility expert uw kennis met ons te delen.

  • Welke toepassingen zijn er in uw regio gebruikt?
  • Hoe heet de toepassing?
  • Wat doet de toepassing?
  • En wat was het effect?

Naar deze informatie zijn wij op zoek.

We streven ernaar om alle smart mobility toepassingen vanaf TRL level 6 (prototype is toepasbaar in een relevante omgeving) in een overzicht te verzamelen. Mocht u toepassingen of pilots kennen met een lager TRL level, maar wel kansrijk voor de Nederlandse markt, voeg deze dan ook toe. Met uw input zorgen we ervoor dat we geen enkel initiatief in Nederland over het hoofd zien.

De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.