Wegencongres sessie: De winnende tender

Bezoek onze sessie ‘De winnende tender’ op het Nationale Wegencongres op 26 september 2013 in NBC Nieuwegein.
Herman van der Horst, business manager Aannemers bij Movares, heet u van harte welkom i.s.m. Huub Groenenberg, coördinator speciale projecten, Aannemingsbedrijf K. Dekker B.V.


De winnende tender, welke samenwerkingsvorm is succesvol?

Geïntegreerde contractvormen zijn ingeburgerd, maar voor het winnen van een geïntegreerd contract op basis van EMVI is meer nodig. Aan de hand van de uitvraag van een project houden wij de daarbij gehanteerde EMVI criteria tegen het licht. Waar is de opdrachtgever nu echt mee geholpen? En wat is reëel om te vragen aan een aanbieder? De discussie, aan de hand van stellingen, helpt u als opdrachtgever op weg om de juiste partij aan u te binden voor het succes van uw project!

We zullen de volgende stellingen aan u voorleggen:
– Mag een afwijkend ontwerp dat niet helemaal voldoet aan de vraagspecificatie worden toegestaan als winnende aanbieding?
– Krijgt de opdrachtgever de juiste mensen op haar project door het vragen van uitgeschreven functieomschrijvingen en competentieprofielen?
– Mag of moet een opdrachtgever richting geven aan de activiteiten en producten die de aannemer in de aanbiedingsontwerpfase opstelt?

In sessieronde I om 14.15 uur en in sessieronde II om 15.00 uur. Lees meer over het programma op de website van het Nationale Wegencongres 2013.


Het congres vindt plaats op het adres NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1 te Nieuwegein (routebeschrijving).

Tip: Tijdens het Nationaal Wegencongres 2013 kunt u dit jaar gericht met andere bezoekers netwerken met de netwerkapp! Ook vindt u hier het volledige congresprogramma, informatie over sprekers en partners, en actuele informatie. Download nu alvast de ‘Netwerkapp’ in de Google Playstore (klik) of iTunes Store (klik) op uw telefoon of tablet en registreer via LinkedIn of e-mail.

 

Lees ook de whitepaper over professioneel opdrachtgeversschap die is verstrekt tijdens het wegencongres.