15:00 tot 16:30

Heb jij altijd al gedroomd van een carrière in het spoor of wil je meer weten over hoe dit er uit kan zien? Misschien wist je niet eens dat een carrière in de spoorwereld een optie is voor jou! Eén ding is zeker: na dit webinar heb jij een goed beeld wat de mogelijkheden zijn, wat een functie in de spoorwereld inhoudt en hoe jij railprofessional wordt!

Tijdens het webinar nemen wij je mee in de spoorse wereld binnen en buiten Movares. We gaan dieper in op verschillende vakgebieden zoals het hoogwaardig integraal advies in de vroege fase van het spoorse ontwerpproces. En het advies/ontwerp en toetsing van beveiligingsinstallaties zoals ERTMS. We vertellen je over gave railverkeerstechnische en treinbeveiligings projecten waar onze railprofessionals aan werken. En we zoomen in op het opleidingstraject wat wij klaar hebben staan om jou in no-time op te leiden tot railprofessional bij Movares.

Kom erachter hoe jouw carrière in de spoorse wereld er uit kan zien, en meld je hieronder aan voor het webinar ‘Railprofessional worden? Dit is het spoor ernaartoe’!