Symposium NEN 2767 ‘Conditiemeting’

Op 7 juni 2018 organiseert NEN een symposium over NEN 2767 ‘Conditiemeting’. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen rondom NEN 2767. Daarnaast bieden verschillende kennissessies verdieping ten aanzien van het gebruik en implementatie van de norm.

Tijdens deze bijeenkomst werken verschillende sprekers mee aan de paralelsessies vanuit de werkgroep ‘methodiek’. Zaken als ontwikkelingen rondom NEN 2767, verschillende kennissessies met verdieping ten aanzien van het gebruik en implementatie van de norm en onderwerpen als prestatiecontracten, benchmarking, risicosturing, etc. komen aan bod. Bekijk het actuele programma, praktische informatie (kosten, locatie, etc.), pararelsessies en de namen van de sprekers op de pagina van de NEN evenementen.

Movares is sinds 2009 actief betrokken bij de ontwikkeling van deze norm en heeft zitting in de werkgroep ‘methodiek’. Daarnaast ondersteunt Movares de gemeenten Amsterdam en Haarlem met het toepassen van deze norm voor het meten van de conditie van het stedelijk groen.

Tevens onderzoekt Movares in samenwerking met de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA) de toepasbaarheid van deze norm voor het meten van de technische conditie van waterkeringen.