Nieuwe regiodirecteur Zuidoost stuurt op excellent adviseurschap, innovatieve en verrassende oplossingen

Direct na haar benoeming als nieuwe regiodirecteur van het kantoor van Movares in Eindhoven maakte Josine Bossink al duidelijk waar ze voor staat: ze stuurt op excellent adviseurschap, innovatieve en verrassende oplossingen. Een duidelijk statement, maar wel nodig om klantvragen op een goede en passende wijze op te pakken. De huidige, snel veranderende omgeving vraagt hierom.

Josine Bossink is een ervaren manager en heeft zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven gewerkt. Hierdoor heeft ze veel gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en heeft ze een heldere visie op de toegevoegde waarde van Movares voor haar opdrachtgevers. In haar rol als regiomanager geeft Bossink leiding aan een multidisciplinair team met gedreven adviseurs en projectmanagers die allen persoonlijk verbonden zijn met de regio Eindhoven en die continu op zoek zijn naar innovatieve en duurzame oplossingen.

Het team van Movares in regio Zuidoost is vooral actief in projecten op het gebied van stedelijke mobiliteit, assetmanagement, contractadvisering en management. Actuele ontwikkelingen zoals de nieuwe omgevingswet worden uiteraard geïmplementeerd in onze werkzaamheden. Daarnaast is een bijzonder aandachtsgebied de industrie. Onze regio is hierin uniek.

Movares is betrokken bij tal van opdrachten in de provincies Noord-Brabant en Limburg, zoals bijvoorbeeld:
– de aanleg van de Zilverbaan, Kempenbaan en een nieuwe aansluiting op de A67 bij Veldhoven
– de herinrichting spoorzone Helmond op duurzame en innovatieve wijze met beperkte middelen
– de aanleg rondweg Gemert Noord-Om
Bij deze laatste opdracht verzorgde Movares de aanbesteding- en contractering. Hierbij is specifiek ruimte opgenomen voor innovatie en duurzame oplossingen. Dit heeft geresulteerd in drie wereldprimeurs, zoals de eerste 3D-geprinte fietsbrug.

Voor specialistische kennis op andere gebieden zoals energie en rail maakt het regiokantoor gebruik van de experts op het hoofdkantoor van Movares in Utrecht. Op deze manier verbindt Movares direct en persoonlijk contact met specialistische kennis binnen handbereik.