Movares eerste ingenieursbureau trede 4 Veiligheidsladder

Advies- & ingenieursbureau Movares is als eerste ingenieursbureau in Nederland gestegen naar trede 4 op de Veiligheidsladder.

De veiligheidsladder is een certificeerbare norm om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in organisaties te meten en continue te verbeteren. Het verdeelt het veiligheidsbewustzijn en -gedrag over vijf treden. Bij organisaties die het vierde niveau bereiken is er sprake van hoge prioriteit voor veiligheid. De auditors constateerden dat de medewerkers van Movares proactief zijn, zelf mogelijke verbeteringen aandragen, actief handelen en samen leren van opgedane ervaringen.

Van trede 3 naar trede 4

Movares investeert voortdurend in het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen van zijn medewerkers. In oktober 2014 haalde het advies- en ingenieursbureau het certificaat Veiligheidsladder Trede 3. “Door al onze mensen is keihard gewerkt aan het bereiken van trede 4. Wij zijn er trots op dat veiligheid in houding en gedrag ertoe hebben geleid dat wij als eerste in onze branche deze stap hebben gezet”, zegt directievoorzitter Sander Eijgenraam van Movares.

De veiligheidsladder is geïnitieerd door ProRail en per 1 juli 2016 overgedragen aan NEN.

 

Meer informatie:

Arno de Graaff, E: arno.de.graaff@movares.nl, T: 06-5352 7924
Kaj Valk, E: kaj.valk@movares.nl, T:06-2291 2726