Get connected bijeenkomst: Gouden Sleutel tot de Omgevingswet

PIONIEREN IN DE GEEST VAN DE OMGEVINGSWET

Niemand weet wat de toekomst ons brengt. Op het gebied van de Omgevingswet zijn nog veel dingen onduidelijk. Zelfs de invoeringsdatum wordt telkens verschoven. Sommige mensen wachten af, terwijl er ook allerlei pioniers stappen richting die toekomst zetten. Zij hebben al een sleutel naar de toekomst in handen.

Tauw, Movares, gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat hebben de handen ineengeslagen om samen te leren over de geest van de Omgevingswet. Op 15 mei 2019 presenteren negen genomineerden hun ontdekkingen over het werken volgens de bedoeling van de nieuwe wet. Kom ook en bepaal mede wie de gouden sleutel verdient! Bekijk hier alvast de vlogs van de deelnemers waaronder Marijke Wassens en Bram van Duuren van Movares.

Aanmelden kan via deze link: https://debouwcampus.nl/co-creatie-lab/praktijkopgaven/omgevingswet.

PROGRAMMA WOENSDAG 15 MEI

We gaan vanmiddag in dialoog met diverse stakeholders uit de projecten. We leren samen over de veranderende rol en taken in de bouwsector. Hoe benut je de wisdom of the crowd, zowel intern als extern? Wat laat je los en wat pak je juist op? Misschien heb jij zelf ook goede voorbeelden in jouw organisatie of heb je al bijzondere stappen gezet. Breng je kennis dan vooral in als onderdeel van onze publieksjury!

14.30 uur          Ontvangst

15.00 uur          Start van de ontdekkingsreis van het werken in de geest van de Omgevingswet

15.20 uur          De negen genomineerden vertellen welke gouden sleutel zij ontdekt hebben in hun project

16.20 uur          Ga in gesprek met de pioniers, breng jouw stem uit op je favoriete project en deel je eigen ervaringen

16.50 uur          Feedforward van de jury en ophalen van de diverse sleutels

17.30 uur          Get further connected! Tijd voor een hapje en drankje!

De bijeenkomst vindt plaats op de Bouwcampus in Delft, bezoekadres:

Van der Burghweg 1
2628 CS Delft

015 20 26 070