COB-congres 2016

Donderdag 8 december vindt het jaarlijkse congres van het Centrum Ondergronds Bouwen plaats. De locatie is Lijm&Cultuur in Delft.

Movares is sterk betrokken bij ondergronds bouwen in Nederland. Op dit congres levert ons bureau een tweetal inhoudelijke bijdragen:

Parallelsessie Tweede Ronde: Onderwaterfietsenstalling brengt balans
Architect en projectmanager Nienke van de Lune (Movares) presenteert samen met Bart-Jan Kouwenhoven van de gemeente Amsterdam een boeiend verhaal over de ontwikkeling van de grootste onderwater fietsenstalling van ons land. Zevenduizend fietsen kunnen binnenkort veilig en overzichtelijk gestald worden onder het water van de Prins Hendrikkade. Tijdens deze sessie leert u hoe Amsterdam en Movares samen de balans hebben gevonden itussen veiligheid, bereikbaarheid en ruimtelijke kwaliteit.

Parallelsessie Tweede Ronde: Kabels en leidingen bij grote projecten
Bij veel ondergrondse bouw- en infraprojecten vormt de ondergrondse infrastructuur een grote uitdaging. Er is niet één juiste manier van aanpakken. Drie grote projecten presenteren hun positieve ervaringen: de ontsluiting van het Leiden Bio Science Park, de Rotterdamsebaan en de Gaasperdammerweg. Ze laten zien hoe zij het kabels-en-leidingenvraagstuk op een andere manier hebben georganiseerd. O.a. Wessel Arnold van Movares vertelt over de ervaringen met SAA Spaarndammerweg.

Meer informatie: Jacco Kroese, Movares