Samen werken we aan een duurzaam en toekomstbestendig Nederland. Het gebruik van Zero Emissie Bouwmaterieel (ZEB) is hierin van groot belang. Toch levert de inkoop van deze materialen vaak veel vragen op. Hoe zit het bijvoorbeeld met subsidies? En wat kan er in de markt? Buyer Group ZEB heeft daarom een gratis adviesloket opgesteld om andere opdrachtgevers te ondersteunen bij de inkoop van Zero Emissie Bouwmaterieel. En Movares levert deze adviezen!

Adviesloket Zero Emissie Bouwmaterieel

Buyer Group Zero Emissie Bouwmaterieel (ZEB) bestaat uit koplopende opdrachtgevers die kennis en ervaring delen voor de inkoop van Zero Emissie Bouwmaterieel. Samen hebben zij het Adviesloket ZEB opgezet. Het loket richt zich op concrete project-inkoopvraagstukken, maar helpt echter niet bij volledige ZEB-inkoopstrategieën voor organisaties. Het richt zich daarmee vooral op het peloton: inkopende overheden die voor het eerst Zero Emissie Bouwmaterieel willen inkopen.

Gebruik maken van het Adviesloket ZEB?

Stuur je vraag naar duurzaamheid@movares.nl of bel 06 – 39 83 41 50. Onze adviseurs Mieke van Eerten Jansen en Stephan Backx helpen je met je vragen. Het adviesloket loopt tot en met 1 juli 2023. Daarna wordt het vervolg geëvalueerd.