Movares Foundation helpt de stichting GR Foundation (Gaytrie Ramsoekh Foundation).

 

Project

Movares Foundation  helpt de Stichting GR FOUNDATION (Gaytrie Ramsoekh Foundation)

De Stichting GR Foundation helpt zieke kinderen in Commewijne in Suriname. Movares doneert 50 leesplankjes en 8 laptops (voor computerles). Ook heeft Movares Foundation uren beschikbaar gesteld door het maken van de website.

Door Urmila Ramsoekh is samen met haar familie een Stichting opgericht,  genaamd GR FOUNDATION (voluit Stichting Gaytrie Ramsoekh Foundation).
De Stichting stelt zich ten doel om hulpbehoevende, zieke kinderen in Commewijne Suriname te helpen met dagelijkse benodigdheden zoals levensmiddelen, schoolspullen, kleding, schoenen, speelgoed.

 

Hulp Movares

Movares Foundation heeft aan de Stichting 50 stuks leesplankjes en 8 laptops voor het geven van computerles gedoneerd. Tevens heeft Movares Foundation uren beschikbaar gesteld voor het maken van de website www.grfoundation.nl. Peter Bontan heeft de logo en de website gemaakt.

Op donderdag 22 september a.s. vertrekt Urmila voor 2 weken naar Suriname om schoolspullen en de verzamelde goederen persoonlijk te doneren. Voor de schoolkinderen is Urmila nog op zoek naar (2de hands) schooltassen.  Mocht je er eentje over hebben dan zijn deze meer dan welkom.
Wil je geld doneren dan is dit ook van harte welkom. Met dit geld worden de benodigde spullen voor de arme locale kinderen, de kinderen uit het gehandicaptenzorginstelling en het kindertehuis gekocht. Voor meer informatie neem contact op via email grfoundation@hotmail.com.

Volg GR FOUNDATION via www.grfoundation.nl en via Facebook GR FOUNDATION, wordt tevens lid van de groep en volg haar reis naar Suriname als vrijwilliger namens haar foundation!”

 

Kennis             Leesplank-Suriname-door-Movares-Foundation-2-150x150