Young Movares, de jongerenvereniging van Movares, is een groep van enthousiaste jonge medewerkers die, op welke manier dan ook, werkzaam zijn bij ons bedrijf. Of je nu stage loopt, of een vaste aanstelling hebt, iedereen (tot 36 jaar) is welkom!

Young Movares zorgt voor verbinding tussen de jongeren, zowel binnen als buiten het bedrijf met andere jongerennetwerken in de sector. Want: vroeg of laat komen we elkaar tegen, en liever vroeg dan laat!

Het bestuur van YM organiseert, samen met een eigen activiteitencommissie, een divers aanbod van activiteiten. Zo gaan we regelmatig op projectbezoek, organiseren we sportieve activiteiten, gaan we regelmatig samen in gesprek met de directie en hebben we iedere maand een borrel. Bij die borrel nemen we nieuwe leden een uurtje eerder mee naar de locatie, zodat zij het bestuur het hemd van het lijf kunnen vragen over YM. Het bestuur zal dan ook toelichten voor welke zaken je bij hen terecht kan; wij vinden het belangrijk jou als jongere te vertegenwoordigen!

Één keer per jaar wordt een studiereiscommissie aangesteld, die zich met volle overgave inzet om voor de deelnemers een geweldige week neer te zetten met inhoudelijke en gezellige momenten. Met ca. 25 Young Movaren reizen we naar een locatie in het buitenland, de afgelopen drie edities gingen naar Parijs, Dubai en Stockholm. Tijdens deze reis leer je elkaar kennen, andere werkculturen en bezoek je allerlei interessante projecten. Heel gaaf!

Al deze activiteiten zijn de perfecte momenten om op ontspannen wijze je netwerk uit te breiden, ook buiten de groep waar je werkt. Zo leer je het bedrijf écht kennen en weet je wat we allemaal kunnen als “Movaren”.