We voeren een breed scala aan best sexy projecten uit.

Robin van Beek senior projectmanager rail, water en energie
VooruitdenkersWerken bij Movares

Project Hollandse Kust Noord. Als ik één project moet noemen, dan is dát het mooiste project waar ik tot nu toe bij Movares aan heb gewerkt. De reden? Het was zeer dynamisch en breed wat betreft techniekvelden. Voor onder meer de funderingsconstructies hebben we civiele techniek ingezet, voor de grote transformatoren en componenten primaire energietechniek en voor de kasten secundaire, tertiaire en telecomtechniek. Dat alles kwam samen in een gedetailleerd 3D-model. Wat ook boeiend was, was dat we betrokken waren bij uiteenlopende fases. Van de verkenning tot de voorbereidende ontwerpen en het uitwerken in een bouwteam met de klant en een aangehaakte aannemer. En door onze ervaring en ons enthousiasme in de energiewereld hebben we binnen dit project ook écht het verschil kunnen maken.

Leveren wat aan de klant beloofd is
Daarnaast werk ik aan diverse opdrachten op het gebied van duurzaamheid en in verschillende vakgebieden. Zo heeft Movares onlangs het derde landstation gewonnen en ontworpen, en de professionaliteit van de ontwerpen neemt daardoor alleen maar toe. Daar krijg ik veel energie van. Verder krijg ik natuurlijk energie van de samenwerking met mijn collega’s. Samen leveren we wat wij aan de klant beloofd hebben, met als resultaat: een tevreden klant. Voor mij als Project Manager betekent het dat ik dagelijks bezig ben met processen inrichten, planningen opstellen en bijhouden, afstemmen met technische disciplines, afstemmen met de klant op alle niveaus, integraliteit borgen, mensen verbinden, de bedrijfsstrategie borgen en de projectdoelstellingen met de klant afstemmen. En natuurlijk liggen er ook administratieve taken op mijn bordje, zoals urenregistraties beoordelen en wijzigingsoffertes opstellen.

Ik werk met enthousiaste mensen en word blij van de energie binnen de teams. We hebben een met-z’n-allen-de-schouders-eronder-mentaliteit.
Robin van Beek senior projectmanager rail, water en energie

Sociaal, innovatief én breed georiënteerd
Ik werk met enthousiaste mensen en word blij van de energie binnen de teams. We hebben een met-z’n-allen-de-schouders-eronder-mentaliteit. Uitdagingen bespreken we samen, zodat we ze ook sámen tactisch kunnen oplossen. En verder willen we allemaal vooral zo leuk mogelijk werk doen. We willen onze teams uitbreiden, maar goede technici zijn lastig te vinden – zeker voor specifieke techniekvelden. Tegen iedereen die twijfelt zeg ik: kom bij ons! Movares is sociaal, innovatief én breed georiënteerd. Van het ontwerpen van hoogspanningslandstations voor TenneT, volledig in 3D-modellen, tot vismigraties door de boeiendste keringen van Nederland. Van ecologische milieuontwerpen tot meedenken over het managen van beheersing van mens- en verkeersdrukte. Dit alles maakt dat we voor een breed scala aan disciplines best sexy projecten uitvoeren.

Gerelateerde vacatures

Duaal student elektrotechniek

Jij haalt het maximale er uit. Jij wordt duaal student elektrotechniek bij Movares en krijgt maximale persoonlijke begeleiding van onze vakmensen bij studie & werk.

Duaal student werktuigbouwkunde

Jij haalt het maximale er uit. Jij wordt duaal student werktuigbouwkunde bij Movares en krijgt persoonlijke begeleiding van onze vakmensen bij studie & werk.

Technisch manager rail

Bij de realisatie van spraakmakende railprojecten ben jij de schakel tussen mens en techniek.  

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties.? Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van visievormers, impactmakers en digitale revolutionairs