Het mooiste project waar ik ooit aan gewerkt heb? Daar zit ik nog middenin.

Manasa Kandula solution architect AI & Cloud
Digitale RevolutionairsWerken bij Movares

Het mooiste project waar ik ooit aan gewerkt heb? Daar zit ik nog middenin. Samen met mijn team ontwerp ik namelijk onze data- en technologiestrategie. Erg interessant, omdat digitale transformatie een relatief nieuw onderwerp is. Er zijn dus geen handleidingen, geen cursussen en geen handvatten voor onze missie. Het is veel experimenteren, leren, ontdekken en ideeën delen met anderen. Daardoor is voor mij ook geen werkdag hetzelfde. De ene keer spar ik met collega’s over de nieuwste technologische mogelijkheden, dan weer ontwerp ik zelf een AI-oplossing. Wat in ieder geval iedere werkdag terugkomt? Praten met mensen en uitzoeken wat ze nodig hebben, om daarna samen met mijn team oplossingen voor hen te vinden.

De wereld búiten IT
Als IT’er binnen Movares leer ik steeds meer over de wereld búiten IT. Vaak zijn mensen behoorlijk verbaasd als ik ze vertel wat technologie hen te bieden heeft. Dat komt omdat nog veel mensen IT zien als een ondersteunende activiteit. Maar dat is het niet – het is van de brandstof voor het moderne leven. Ook merk ik dat niet iedereen IT begrijpt en dat het daarom voor sommige mensen in het begin een beetje intimiderend is om hierover te praten. Ik vind het geweldig om júist aan die mensen uit te leggen hoe technologie hun uitdagingen kan oplossen.

Ik vind het geweldig om mensen uit te leggen hoe technologie hun problemen kan oplossen.
Manasa Kandula Solution Architect AI and Cloud

Iedereen kent Movares
Als ik zeg dat ik bij Movares werk, kent niet iedereen het bedrijf. Ik grap dan vaak dat ze ons werk toch écht dagelijks tegenkomen en dat ze Movares dus kennen zelfs als ze ons niet kennen. De brug waar ze overheen fietsten, het treinstation dat ze gebruiken, de elektriciteitsleidingen die stroom naar hun huis sturen… Movares was er waarschijnlijk bij betrokken. Gave werkgever, toch?

Gerelateerde vacatures

Open sollicitatie afstudeerstage Movares

Wil jij graag afstuderen bij Movares? Ontdek de mogelijkheden en stuur vandaag nog een sollicitatie!

Senior Python developer

Jij brengt de python back-ends van ons SaaS focused applicatielandschap naar een hoger niveau. 

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties.? Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van digitale revolutionairs, impactmakers en visievormers