Ik vind het gaaf dat ik door mijn werk een bijdrage lever aan het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving

Lisanne Labrujere Adviseur Energietransitie
VisievormersWerken bij Movares

Van energie tot water, van bouw tot infra, van ruimte tot digitale transformatie – en dan doe ik met dit rijtje nog veel van mijn collega’s tekort: Movares heeft prachtige disciplines in huis. Die diversiteit maakt werken hier ook zo leuk. En dan werk ik ook nog eens aan hele toffe projecten. Het is trouwens niet zo dat er één met kop en schouders bovenuit steekt. Het is de rode draad door de projecten heen waardoor ik voel dat het is zinvol wat we hier doen. Of het nou gaat om duurzaam zwaar vrachtvervoer of circulaire keteninitiatieven: we verbinden disciplines om complexe opgaven op te lossen. Dat is gaaf!

Of het nou gaat om duurzaam zwaar vrachtvervoer of circulaire keteninitiatieven: we verbinden disciplines om complexe opgaven op te lossen.
Lisanne Labrujere Adviseur energietransitie

Het gaat om het geheel

Ter illustratie: voor het Ministerie van I&W schreef ik samen met collega’s een advies over Electric Road Systems. Om te onderzoeken hoe we zwaar vrachtvervoer kunnen verduurzamen hebben we verschillende technologieën vergeleken op onder meer de techniek en het kostenplaatje. Daarbij hielden we natuurlijk continu de doelstelling in het oog. Want als je een reductiedoelstelling behaalt terwijl het gebruik van materiaal van een technologie over de hele levensduur significante impact heeft in de context van schaarse grondstoffen, dan behaal je je uiteindelijke doelstelling niet. Het gaat om het geheel – altijd.

Een toekomstbestendige leefomgeving
Ik vind het gaaf dat ik door mijn werk een bijdrage lever aan het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving. Dat doe ik door samen te werken in een divers team met opdrachtgevers, partners en collega’s. Maar ook door te faciliteren in visie en ambitievorming, door een duurzaam ontwerp, door te brainstormen over hoe het anders kan én door het ontwikkelen van innovaties die hierbij helpen. Ja, mijn werk doet ertoe!

Gerelateerde vacatures

Open sollicitatie afstudeerstage Movares

Wil jij graag afstuderen bij Movares? Ontdek de mogelijkheden en stuur vandaag nog een sollicitatie!

Senior adviseur midden- en hoogspanning primair

Jij bent dé specialist op het gebied van primaire installaties voor midden- en hoogspanningstations

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties.? Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van visievormers, impactmakers en digitale revolutionairs