Al het werk terugzien in een mooi kunstwerk, daar word ik blij van.

Janine van der Sanden adviseur kunstwerken
ImpactmakersWerken bij Movares

Iedere dag werk ik samen met gedreven en enthousiaste mensen die er iets moois van willen maken. Tel daarbij op dat ik aan veel verschillende projecten werk, veel vrijheid heb en mezelf voortdurend ontwikkel. Dat verklaart waarom ik inmiddels al ruim 20 jaar bij Movares werk! We werken aan veel verschillende projecten waarbij we mooie ontwerpoplossingen bedenken. Als je dan het resultaat van onze inspanningen terugziet in een mooi kunstwerk word ik daar echt heel blij van!

Samenwerking is cruciaal
Een mooi voorbeeldproject is PHS (programma hoogfrequent spoor) Den Bosch – Vught.
In dit project voor ProRail is het doel dat er meer (goederen)treinen op een traject gaan rijden. We werken aan diverse aanpassingen aan en rondom het spoor. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een 4e spoor tussen Den Bosch en Vught, het ontwerpen van extra kunstwerken, aanpassingen aan de N65, geluidsschermen etc.

Naast de inhoudelijk interessante én complexe kanten van dit project, is ook de manier waarop we deze opdracht hebben binnen gehaald het vertellen waard. Samen met het kernteam van ProRail moesten we hiervoor een assessment afnemen. Dat is natuurlijk best spannend, maar een goede voorbereiding scheelt een hoop. We hebben dan ook hulp ingeschakeld van acteurs met wie we rollenspellen oefenden. Uiteindelijk heeft de score op het assessment het verschil gemaakt bij het binnenhalen van dit project!

Samen met collega’s mooie ontwerpoplossingen bedenken waarbij aan alles is gedacht en waar de opdrachtgever enthousiast van wordt.
Janine van der Sanden adviseur kunstwerken

Doe wat het beste bij jou past
Ik ervaar Movares als een veelzijdig bedrijf, waar je veel vrijheid krijgt. Je krijgt verantwoordelijkheid en die heb je tegelijkertijd ook, want ons werk draagt bij aan een leefbaar Nederland waarin de infrastructuur op orde is. Het doet er dus echt toe.
Met veel mogelijkheden tot coaching en vakinhoudelijke trajecten kun je jezelf ontwikkelen waarin jij dat wilt. Grijp die kansen met beide handen aan, zou ik zeggen, want als je doet wat echt bij jou past, ga je iedere dag met veel plezier naar je werk! 

Gerelateerde vacatures

Open sollicitatie afstudeerstage Movares

Wil jij graag afstuderen bij Movares? Ontdek de mogelijkheden en stuur vandaag nog een sollicitatie!

Open sollicitaties

Wil jij graag bij Movares werken, maar zie je jouw vacature er nog niet bij staan? Stuur dan een open sollicitatie!

Over Movares als werkgever

De wereld om ons heen verandert – en wij veranderen mee. Movares bedenkt innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken. Continu verbeteren we daarbij onze manier van werken: we worden steeds efficiënter en nóg innovatiever. We ontwerpen digitaal, verzamelen en baseren ons op data en maken gebruik van de nieuwste (AI & VR) technieken voor visualisaties en simulaties. Maar boven alles werken we mensgericht en samen. We bouwen samen (met jou) aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Want samen werkt het.

Ontdek wat werken bij Movares voor jou betekent

Meer verhalen van visievormers, impactmakers en digitale revolutionairs