Movares Society is het netwerk van en voor Zelfstandig Professionals.
We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de manier waarop mensen samenwerken, Er zal in toenemende mate sprake zijn van een samenwerken in netwerkverbanden, zowel in als buiten de organisatie. De vraag is: hoe gaan we hier als bedrijf goed mee om? Om succesvol samen te werken met de groeiende groep Zelfstandige Professionals om ons heen, hebben we het netwerk Movares Society.

Het doel is: een netwerk waarin we elkaar steeds beter leren kennen en we elkaar kansen kunnen toespelen. En, het allerbelangrijkste, een netwerk waarin we met plezier samenwerken.

Movares Society verbindt. Vooral mensen. Mensen die iets gemeenschappelijks hebben. Mensen die betrokken zijn en die willen delen: ervaringen, kennis, ideeën, vraag en aanbod. Samen zijn we sterk en worden steeds sterker. Dat inspireert.

Bent u ZP-er en actief in onze werkvelden of markten? En wilt u op wat voor manier ook participeren in de Movares Society? Meldt u zich dan online aan: aanmelden Movares Society.

Voor meer informatie over het netwerk kunt u terecht bij: Carla Molenaar, carla.molenaar@movares.nl, +31 (0)6-2268 2993.

——————————————————————————————————————————————-

Nieuws:

15 januari 2014: geslaagde bijeenkomst Movares Society

Woensdag 15 januari organiseerde Movares weer een bijeenkomst voor Zelfstandig Professionals. Een gericht genodigde groep van ZP-ers vond het interessant om in gesprek te zijn, de relatie te versterken, samen te leren en samen samenwerkingskansen te signaleren.

Programma-onderdelen waren: Kennissessie Best Value Procurement, ZP-PartnerPodium, Movares-podium.

4 september 2013: bijeenkomst Movares Society

Woensdag 4 september vindt de tweede bijeenkomst van de Movares Society plaats in Utrecht. De volgende onderwerpen staan op de agenda: – Kabinetsplannen rondom het belastingregime voor ZZP-ers – Visie ZP-ers door het Movares Bosno team( MD-opleiding): “Wat bieden we elkaar” – Netwerk in actie

17 januari 2013: Geslaagde eerste bijeenkomst Z(z)P-netwerk: Movares Society

Op 17 januari vond de eerste bijeenkomst van de Movares Society plaats in Utrecht. Een energieke bijeenkomst waarin Jacco Buisman, directeur Movares en Ad van Beek, directeur HRM bij Movares de totstandkoming van de Society toelichtten. ‘We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de manier waarop mensen samenwerken,’ aldus Ad van Beek. Directeur Jacco Buisman verwoordde het als volgt: ‘Als Movares zijn we bezig met een zoektocht naar een win-win netwerk. Dat willen we samen met de Zelfstandige Professionals doen. Ons doel: een netwerk waarin we elkaar steeds beter leren kennen en we elkaar kansen kunnen toespelen. En, het allerbelangrijkste, een netwerk waarin we met plezier samenwerken.’

Vervolgens hield prof. Aukje Nauta een presentatie over ‘Grenzenloos Samenwerken’. `Prosociaal samenwerken heeft op termijn de meeste voordelen’, zo legde zij uit aan de hand van het functioneren van Bonobo-apen.
Daarna volgde een geanimeerde discussie waarbij onder meer een aantal stellingen – die heel toepasselijk op bierviltjes waren verspreid – werden behandeld. Uit de reacties bleek dat het Movares-initiatief erg werd gewaardeerd. ‘Dit getuigt van lef,’ aldus een van de ZP’ers, ‘cruciaal in het samenwerken is zaken bespreekbaar maken en daar hebben jullie een prachtige opening in gegeven.’