Ons project

Risicoanalyse overwegveiligheid bouwoverweg Moerdijk

Vattenfall realiseert zes windturbines als onderdeel van het project ‘Windenergie A16’ van de provincie Noord-Brabant. Eén van deze turbines is gepland tussen het spoor Breda-Rotterdam en de spoorboog Lage Zwaluwe-Moerdijk. Om deze turbine te kunnen bouwen wil Vattenfall een werkoverweg aanleggen voor bijzondere transporten om de benodigde turbineonderdelen op locatie te krijgen.

Risicoanalyse

De realisatie van de Bouwoverweg vereist het uitvoeren van een risicoanalyse overwegveiligheid. Aan Movares is gevraagd deze risicoanalyse te maken en de goedkeuring van stakeholders te verkrijgen.

Samenwerking

Naast opdrachtgever Vattenfall is er samengewerkt met de Functioneel Beheerder Overwegen van ProRail.

Overweganalyse

De specialist overwegveiligheid van Movares heeft een overweganalyse gemaakt. Deze is afgestemd met opdrachtgever Vattenfall en met ProRail.

LocatieUtrecht
Periode2019 - 2020
KlantVattenfall

Risicoanalyse veiligheid overweg

Movares maakt risicoanalyses tbv overwegveiligheid en helpt om goedkeuringsprocessen bij ProRail en ILT te doorlopen.

Lees verder

Overwegen

Door de unieke combinatie van wegverkeerskundige kennis en overwegbeveiliging kan Movares gericht adviseren over wegaanpassingen in combinatie met overwegen.

Lees verder

Veiligheidsmanagement en RAMS

Movares combineert de kennis en ervaring van een grote hoeveelheid RAMS-methoden met inhoudelijke kennis van technische systemen en hun gebruik.

Lees verder