In 2013 is een van de bestaande hoofdgebouwen van Movares, de Daalse Kwint, compleet gerenoveerd. Het gebouw is hierbij van energielabel F naar A gegaan en is volgens een flexibel concept ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van duurzame en hergebruikte materialen en energiezuinige verlichtingssystemen. Het bedrijfsrestaurant is nu een multifunctionele ruimte : een plek voor ontmoeting en zakelijke afspraken en bijeenkomsten. Het was een uitdaging om een goed en energiezuinig lichtontwerp te maken voor deze representatieve ruimte.

Vraag van de opdrachtgever

Movares had behoefte aan een bedrijfsrestaurant dat multifunctioneel te gebruiken is. Een prettige verblijfsruimte voor gasten en eigen medewerkers.

Uitgevoerde werkzaamheden

Samen met architect Nienke van de Lune hebben we een lichtontwerp gemaakt en de uitvoering begeleid.

Innovatie een van onze pijlers

Alle verlichting is dimbaar zodat de verlichting precies afgestemd kan worden op het gebruik van de ruimte. Lees in het Facility Management Magazine meer.

Kenmerken van dit project

 
LocatieUtrecht
 
Periode2013 - donderdag januari 1970
KlantMovares Nederland B.V.

Onze diensten

Wie zijn onze experts?


Word jij onze nieuwe collega?