Movares voert inspecties uit op de liften en roltrappen en adviseert op basis hiervan over de staat van onderhoud en benodigde reparaties.

Aanleiding

Voor liften en roltrappen worden veelal onderhoudscontracten op maat afgesloten. De controle op handhaving van deze contracten, beoordeling van offertes, beoordeling van opgevoerde storingen en de administratieve afhandeling van facturen vraagt de nodige kennis en aandacht. Movares werd gevraagd om de opdrachtgevers op deze vlakken te ontzorgen.

 

Omschrijving

Movares voert inspecties uit op de liften en roltrappen en adviseert op basis hiervan over de staat van onderhoud en benodigde reparaties. Aanvullend hierop wordt schade aan de installaties en de vermoedelijke oorzaak hiervan beoordeeld. Met dit onafhankelijke advies wordt bepaald of de opdrachtnemer recht heeft op verrekening. Regelmatig overleggen opdrachtnemer, opdrachtgever en Movares met elkaar over wederzijdse verwachtingen, verplichtingen en de staat van de installaties en actuele storingen.

Op verzoek van de opdrachtgever voert Movares extra werkzaamheden uit zoals begeleiding van renovaties en uitvoeren van conditiemetingen conform de NEN 2767. In deze standaard staat een methode omschreven om de conditie van bouw- en installatiedelen op objectieve en eenduidige wijze vast te leggen.

Kenmerken van dit project

 
Periode2007 - Heden
KlantGemeenten Zoetermeer en Nijmegen, Gemeentelijk vervoersbedrijf Amsterdam

Kennisgebieden

Word jij onze nieuwe collega?