Movares is expert op het gebied veiligheid, milieu en kwaliteit. Ook in onze bedrijfsvoering zijn we alert en gecertificeerd op deze aspecten. Daar plukken onze opdrachtgevers, gasten en medewerkers de vruchten van.

Kwaliteit
Movares Nederland is gecertificeerd volgens de nieuwste versies van de ISO-9001 en ISO-14001 normen. De directievoorzitter van Movares Nederland B.V., Sander Eijgenraam, is eindverantwoordelijk voor het algemene kwaliteitsbeleid, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de kwaliteit van de klantrelatie voorop staat. Om de kwaliteit en het kwaliteitsbewustzijn te borgen en te vergroten reikt Movares regelmatig een Kwaliteitsprijs uit onder de medewerkers. Lees meer over de kwaliteitsprijs.

Veiligheid
“Veilig werken is niet waarvoor we kiezen, het is een vanzelfsprekendheid. Movares doet een beroep op ieders verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat niet alleen medewerkers van Movares maar ook collega’s van bedrijven binnen ons werkveld, gezond en wel ‘s avonds weer naar huis kunnen. Veiligheidsbewustzijn, daar valt of staat het mee. Daarom heeft Movares een onderzoeksprogramma ontwikkeld om dit bewustzijn binnen een organisatie te meten en de verbeterpunten daarbij te identificeren. Deze methodiek heeft al tot aantoonbare resultaten geleid binnen Movares, bij diverse aannemers en twee van onze opdrachtgevers. Benieuwd waar uw organisatie staat? Vul onze demo in en krijg een voorproefje!

Milieu
Movares werkt aan de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving en de infrastructuur van de toekomst. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid zetten we onze kennis en kunde in om complexe stedelijke en infrastructurele opgaven vorm te geven met respect voor mensen, het milieu en de economie. Dat duurzaam handelen doen we enerzijds door zelf het goede voorbeeld te geven (wij hebben de laagste CO2-footprint per medewerker van alle grote ingenieursbureaus), en anderzijds door proactief met onze opdrachtgevers mee te denken en visionaire concepten en innovaties aan te reiken om projecten nog beter aan te laten sluiten bij de uitdagingen waar we met elkaar voor staan gesteld. We doen dat vanuit de overtuiging dat elk projecten kansen biedt voor duurzaamheid.  Lees hier meer over duurzaamheid bij Movares.
Wij vergroten de effectiviteit van onze acties door initiatief en enthousiasme te tonen en de samenwerking te zoeken met ketenpartners. We zijn onderdeel van een aantal initiatieven waaraan wij een belangrijke bijdrage leveren:

Certificaten & voorwaarden