Robin Donker is als Elektromonteur begonnen in de installatiebranche (utiliteitsbouw) en is doorgegroeid naar Engineer Primaire Hoogspanningsinstallaties. Daarnaast heeft Robin ook ervaring met engineering en testen van centrale (3kV) en lokale energievoorziening in de spoorbranche.

Hij heeft veel kennis van BIM standaarden, werkwijze en combineert technische inhoudelijke kennis met engineering/modellering skills. O.a. Kortsluitkrachten, Clashcontrol, Aarding&EMC, samenstelling/staalwerkzaamheden en raakvlakken met secundair/tertair, bouwkunde en civiele techniek.

Robin ontwerpt het liefst met Revit (BIM/3D modelleren) en met diverse slimme tools waaronder BIM360, Navisworks, batterijen, kabels en lichtberekeningen. Hij houdt hierbij steeds oog voor het integrale ontwerpproces. Voor Robin is het een uitdaging om zichzelf en de ontwerpprocessen te blijven doorontwikkelen, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hij maakt hierbij graag gebruik van visualisatie en (slimme) tools. Robin is een teamspeler met een flexibele houding. Een prettig persoon om samen mooie projecten mee te realiseren.

Kennisgebieden

Projecten

Diensten