René is consultant op het gebied van Digital Transformation. Hij adviseert overheden en bedrijven hoe zij gebruik kunnen maken van de digitale golf, die hun huidige businessmodellen bedreigt. Organisaties en projecten in de bouw-, infra- en mobiliteitswereld die een transitie willen maken naar datagedreven werken. Hoe te komen van data tot inzicht, besluitvorming en actie? Dat vraagt om een andere werkwijze, een transformatie, anders kijken en denken.

Klein beginnen met aanwezige data en middelen, vertrouwen krijgen, mogelijkheden gaan zien en gaandeweg naar behoefte opschalen. Dat is waar René goed in is. Hij kent de bouw-, infra-, mobiliteits- en omgevingsdisciplines van binnenuit en is zeer ervaren met digitale werkwijzen en technologieën.

René is een ware bruggenbouwer tussen wat mensen en organisaties nodig hebben en wat technologie kan bieden. Hij definieert daarbij de essentie van zaken vanuit totaal verschillende invalshoeken, overziet zowel de details als de samenhang en komt op basis daarvan tot originele oplossingen of ideeën. Hij leert mensen vanuit een ander perspectief te kijken en te surfen op de digitale golf in plaats van er in te verdrinken.

 

Projecten

Publicaties