Beste relatie van Movares,

Fijn dat u contact zoekt met Movares. Ik help u graag met een persoonlijk advies of zorg dat u snel contact krijgt met één van mijn collega’s.

Rijkswaterstaat en de ministeries zijn belangrijke klanten van Movares. Samen met mijn accountmanagers help ik mee de relatie tussen RWS en ministeries en Movares te regisseren. Klanten kunnen mij altijd benaderen met een vraag, of signaal of klacht over onze dienstverlening, of om mogelijkheden te bespreken om hen te ondersteunen.
Movares werkt met collega bureaus samen in diverse raamcontracten voor RWS en ministeries. We acteren vanuit samenwerkingsverbanden, vennootschappen onder firma (VOF), of in onder aanneming. Steeds gericht op het leveren van maximale klantwaarde en samenwerking onderling en met onze klanten. Ik regisseer en bewaak de samenwerking vanuit alle samenwerkingsverbanden en draag zorg voor een optimale klanttevredenheid.
Graag lever ik mijn bijdrage aan het resultaat gericht samenwerken in teamverband. Bijvoorbeeld via het begeleiden van project Start Ups, advisering van klanten over teamsamenstelling en procesdynamiek, of het oplossen van knelpunten via het begeleiden van interventies in project(teams). Ook coach ik projectmanagers en teams gericht op samenwerken. Samenwerken is mensenwerk. Het geeft enorm veel energie en voldoening, en is essentieel voor het bereiken van de gewenste projectresultaten. Zeker binnen de context van een steeds complexere project omgeving.

Wilt u meer weten, ik ontmoet u graag.

Ir Gert Visser