Als senior adviseur maakt Gea Kolk prestatie van infrastructuur inzichtelijk en beheersbaar. Ze analyseert en adviseert veiligheids-, beschikbaarheids- en onderhoudsrisico’s. Het liefst doet ze dat integraal: over de hele levenscyclus en voor zowel technische systemen als hoe mensen met die techniek omgaan. Ze is creatief in het oplossen van problemen en heeft ruime ervaring in projectleiding. Door haar integrale benadering verbindt Gea vakgebieden en mensen. Ze beschikt over een uitgebreide kennis van risicoanalyse, beschikbaarheidsanalyses en veiligheidsdossiers van systemen en processen.

Gea houdt ervan om steeds nieuwe onderwerpen op te pakken. Naast projecten op het gebied van railinfrastructuur is ze ook betrokken geweest bij projecten in relatie tot bruggen en sluizen, autonome voertuigen, drones, windmolens op zee en cybersecurity.

Ze houdt contact met wetenschappelijke ontwikkelingen. Onder andere door deelname aan de Raad van Advies voor de Master opleiding Risicomanagement van de TU Twente en als voorzitter van de jury voor de Risicomanagement Award ondersteunt ze de ontwikkeling van het vakgebied bij nieuwe generaties.

Kennisgebieden

Projecten

Diensten