Edwin Zijlstra is een ervaren Teamleider van een team Toezichthouders, Toetsers, uitvoeringsbegeleiders, Adviseurs en Bouwprocesleiders in de vakgebieden van Baan- en Spoorwegbouw, bovenleiding, wegen en Innovaties. Edwin is ook voorzitter van het overkoepeld orgaan om de verschillende Bouwmanagement teams met alle disciplines binnen Movares te verbinden.

Als projectmanager leidt en begeleidt Edwin in uitvoering zijnde grote en kleine multidisciplinaire projecten, zowel nieuwbouw als vernieuwing.Deze projecten lopen uiteen van traditionele directievoering (UAV 2012) tot uitvoeringsbegeleiding van D&C-contracten in combinatie met UAVgc.

In zijn leidinggevende rol en in de projecten waar hij aan werkt zijn: samenwerken, continu blijven ontwikkelen en mensen in hun kracht zetten belangrijke aandachtspunten voor Edwin. De stijl waarop Edwin graag werkt en omgaat met mensen en projecten kenmerkt zich door een open communicatie, respect voor elkaar, ruimte voor ontwikkeling, gedrevenheid en als team ambitieuze doelen bereiken. Deze manier van werken past hij ook toe in de zakelijke verhoudingen met aannemers en opdrachtgevers, hierbij verlies Edwin de gekozen contractvorm met de daarbij behorende rollen niet uit het oog.

 

Kennisgebieden