Cora Seeleman heeft meerdere jaren ervaring als adviseur voor veiligheidsvraagstukken voor verschillende opdrachtgevers waaronder ProRail, diverse gemeenten en het RET. Ze is door haar afgeronde studie Integrale Veiligheidskunde (IVK) en Middelbaar Veiligheidskunde (MVK) breed inzetbaar bij projecten.

Binnen deze projecten geeft zij advies in uiteenlopende veiligheidsvraagstukken. Daarnaast stelt zij diverse documenten op waarin de veiligheid geborgd wordt. Dit zijn bijvoorbeeld V&G-plannen, risico inventarisaties en evaluaties (RI&E’s) en V&G-dossiers. Ook maakt zij deze documenten passend voor de contractvorm waarin het project opgezet is, dit kan een RAW-bestek zijn of bijvoorbeeld een UAV-gc contract. Beide contracten vragen om een andere aanpak en afstemming. Cora stelt hierin de behoefte van de klant centraal.

Cora heeft diverse cursussen/opleidingen gevolgd zoals VGCO, VOL-VCA en DLP, waardoor zij kennis heeft van uiteenlopende regelgeving en kan adviseren hoe om te gaan met specifieke veiligheidsrisico’s. Cora is iemand die de behoefte van de klant centraal stelt. Ze is communicatief vaardig, resultaat- en doelgericht en kan goed samenwerken.

Kennisgebieden