Alex is een ambitieuze, gedreven en kundige projectmanager die uitdagingen niet uit de weg gaat. Het managen van complexe (integrale) projecten is zijn vak, daarin ligt zijn kracht. Hij behoudt het overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. Een generalist met de ervaring van een specialist. Doelgericht en met passie werkt hij samen met alle betrokken partijen toe naar het beoogde resultaat. Door zijn ervaring in zowel de tender-, de ontwerp- als realisatie fase van projecten in verschillende branches is Alex breed inzetbaar. Zijn kundigheid heeft hij op gedaan binnen de (spoor)infra, industrie, milieu en farmacie sector. Hij weet als geen ander de juiste processen te organiseren die leiden tot een succesvolle oplevering van uw projecten. Een paar spraakmakende projecten die door Alex zijn gerealiseerd zijn bijvoorbeeld, een van de veiligste tunnels van Europa (Hubertus Tunnel te Den Haag), de renovatie van de Volkeraksluizen en het Haringvlietcomplex, ook wel de kraan van Nederland genoemd en Programma Vervangen Treinbeveiliging [PVT] en vele anderen. Kijk voor meer projecten op de LinkedIn pagina van Alex.

Alex wil zijn kennis en ervaring graag delen. Als trainer geeft hij bijvoorbeeld de training “De praktijk van de UAV-gc 2005” of van de UAV 2012. Maar ook trainingen op het gebied van project en contractmanagement.

Een bijzondere markt voor Movares adviseurs en ingenieurs is het vervullen van de rol van hoofdaannemer.

Met zijn ervaring in de aannemersbranche geeft Alex een invulling aan deze nieuwe rol. Met zijn team zet hij Movares op de kaart om complexe D&C projecten voor onze opdrachtgevers op een professionele wijze te realiseren. Alex heeft daar een simpele oneliner voor: Ik doe het op mijn manier: SCORE management. Scope, Contract en RElatie in balans houden en bij oplevering elkaar een 10 kunnen geven! Dat wil jij toch ook?

Kennisgebieden

Projecten

Publicaties