Waterbouwdag 2015

Movares is op de Waterbouwdag 10 november 2015 in De Doelen in Rotterdam aanwezig met een stand (nummer 22). In samenwerking met Heijmans, Waterschap Rivierenland en De Vries & Van de Wiel houden wij een presentatie over de WaterontspannerThema van de Waterbouwdag is dit jaar ‘Kunst of Kunde’.

Het dijkverbeteringsproject Schoonhovenseveer-Langerak is bijna gereed: aan het einde van het jaar is het land achter dijkring 16 weer veilig. Een unicum in de wereld van de dijkverbetering. Deze lezing gaat over de samenwerking met de klant, de aannemers en waarom een PDC contract geschikt is voor toepassing van innovatie in een innovatief contract (Plan Design Construct). Waarom is het gelukt dit project te realiseren in relatief geringe tijd en voor lage kosten? Wat zijn de succesfactoren?

De Waterbouwdag is elk jaar weer dé bijeenkomst voor de Nederlandse en Vlaamse waterbouwsector. Deze dag is bestemd voor opdrachtgevers, adviesbureaus en aannemers, maar biedt ook een podium voor studenten en jonge professionals. Tijdens deze dag ontmoet u vakgenoten en u neemt kennis van nieuwe ontwikkelingen tijdens lezingen en workshops en op de informatiemarkt. Breng ook een bezoek aan de stand van Movares. Bekijk hieronder vast een korte impressie van onze projecten!

Ga voor meer informatie en voor het aanmelden naar de website van de Waterbouwdag.

Movares is actief in vele werkvelden zoals Scheepvaart en Transport, Meerlaagse veiligheid & dijken, Constructieve waterbouw & bruggen,Assetmanagement en Tunnels.

https://vimeo.com/111629197