Water in de openbare ruimte

Het klimaat verandert. Het regent vaker en harder en hittegolven komen steeds vaker voor. In een land dat zo dichtbevolkt is als Nederland, gaat dit in de nabije toekomst grote consequenties hebben. Niet voor niets moeten vanaf 2020 overheden klimaatbestendig en waterrobuust inrichten geborgd hebben in hun beleid en handelen.

De vraag is welke maatregelen effectief, innovatief en betaalbaar zijn. In steden valt met ruimtelijke adaptatie veel resultaat te behalen in het realiseren van een gezonde stad. Voor onze laagliggende delta zijn veilige dijken cruciaal. En voor de Nederlandse economie is de afhandeling van veilige, vlotte en duurzame scheepvaart van groot belang. Movares heeft ruime ervaring op al deze gebieden.

De eerste stap richting de oplossing van een vraagstuk is vaak een gesprek. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over alle genoemde aspecten van water in de openbare ruimte. Tijdens de beurs Water In De Openbare Ruimte op 9 november in Houten, kunt u ons vinden op stand 2.071. U bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Utrecht of op in van onze vier regionale vestigingen. Een afspraak voor een gesprek kunt u ook maken via info@movares.nl.

Zonder Rainroad

Met Rainroad

Ps: tijdens de beurs demonstreren wij onze innovatieve Rainroad. Deze biedt in stedelijke gebieden zowel een oplossing bij extreme regenval als grote hitte. Het systeem is eenvoudig toe te passen, autonoom en uitbreidbaar. Meer weten? Loop even langs op onze stand 2.071. Daar demonstreren wij u graag de werking.