Start marktconsultatie van BREEAM-NL Infra

Duurzaamheid meetbaar bij Infraprojecten

Een interessante middag bij Movares waar de start van de marktconsultatie van BREEAM-NL Infra plaatsvindt: duurzaamheid integraal meetbaar maken bij Infraprojecten. Movares heet u van harte welkom op dinsdag 18 september 2012 – 13:30 tot 17:30 uur, Movares Nederland, Daalse Kwint 101 te Utrecht.

Precies een jaar na de start van de ontwikkeling van BREEAM-NL Infra start de Dutch Green Building Council de marktconsultatie voor BREEAM-NL Infra. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan het opstellen van de conceptversie van de beoordelingsrichtlijn. Het is nu tijd om deze te delen en experts en potentiële gebruikers te vragen hoe de richtlijnen verder verbeterd kunnen worden.

In het middagprogramma zullen de deelnemers na een algemene introductie opgedeeld worden in workshopgroepen. Per groep wordt een thema met criteria behandeld en kunnen de deelnemers feedback geven hoe de opgestelde beoordelingsrichtlijnen verbeterd kunnen worden. Thema’s zijn bijvoorbeeld management, Bodem, Energie, Water en Materialen. Er is plek voor ongeveer 60 mensen. U kunt zich nog aanmelden.

Download de uitnodiging en het programma  (pdf)
Meldt u aan met het onderstaande formulier voor één van de activiteiten tijdens de Duurzame week:

 

Aanmelden via breeam@movares.nl