Projectteam MJPG-spoor winnaar eerste kwaliteitsprijs 2016

Projectteam MJPG-spoor winnaar eerste kwaliteitsprijs 2016

Het projectteam MJPG-spoor is door jury, klant en collega’s gekozen als winnaar van de eerste Kwaliteitsprijs 2016. Met de Kwaliteitsprijs zet Movares een persoon of team in het zonnetje, die zich heeft ingezet voor de verbetering van de kwaliteit van het eindproduct en/of de klanttevredenheid over producten en diensten.

Richard Savenije, Tom Schoo, Floris Faber, Sybren Tancock, Jurjen van der Poel, Sander Groebe en de 20 andere projectteamleden van MJPG-spoor hebben aangetoond dat het plannen van werkzaamheden, daar strak op sturen en tijdig evalueren en bijstellen bijdraagt aan een hoog kwaliteitsniveau en dat dit het werken onder hoge tijdsdruk eenvoudiger maakt. In enkele weken tijd moest er bij ca. 200 gemeenten geïnformeerd  worden naar de vigerende voorschriften en over te maatregelen voor hun bewoners. Een kwalitatief hoog niveau waarvan opdrachtgever (ProRail) ook heeft laten weten onder de indruk te zijn.


Felicitaties naar Dubai

Sander Eijgenraam: “Richard Savenije en Tom Schoo hebben met hun team aangetoond dat de PDCA-cyclus een wezenlijke bijdrage levert aan de verhoging van kwaliteit. Dat gaf voor ons de doorslag; interne productkwaliteit is een belangrijk aandachtspunt bij Movares. Het projectteam heeft door het toepassen van de PDCA-cyclus –  expliciet werken en  ‘strak’ afmaken – voor een aantoonbaar hoger kwaliteitsniveau gezorgd. Dit leereffect vonden we ook belangrijk.” Saillant detail: tijdens de lunch was er een live-verbinding met de Young Movaren die op studiereis zijn in Dubai. Zo kon Tom Schoo ook de felicitaties in ontvangst nemen.

Alle kwaliteitsprijswinnaars in 2016 dingen mee naar een nominatie voor de M-award ‘Kwaliteit & klanttevredenheid’, die tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst 2017 wordt uitgereikt.

 

IMG_2534

Floris Faber neemt de prijs in ontvangst van directievoorzitter Sander Eijgenraam

IMG_2579_Tom Schoo 

Tom Schoo (r) neemt via Skype de felicitaties in Dubai in ontvangst.