Praktijkseminar ‘Gezonde Steden’ – Omgevingswet

Nieuwe omgevingswet als versneller voor groene gezonde steden

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. de Gemeente Helmond, Movares, Ballast Nedam en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn op 15 november van 14.00-17.00 in Helmond (Cacaofabriek o.v.b.) een praktijkseminar voor gemeenten en provincies om inzichtelijk te maken waar, m.b.t. de nieuwe Omgevingswet, de grootste kansen en obstakels liggen voor het organiseren/ realiseren van (binnenstedelijke)gebiedsopgaven.

Een belangrijk onderdeel is hoe gemeenten i.s.m. met de markt ‘gezondheid’ in ruimtelijke plannen gaan organiseren. Verschillende praktijkcases uit de gemeente Rotterdam en de gemeente Helmond worden door experts toegelicht en met u uitgewisseld.

Doelgroep van dit seminar is o.a. directeuren, programma-managers, beleidsmedewerkers en adviseurs van gemeenten en provincies die zich bezighouden met gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening en duurzaamheid. Klik hier voor het programma en aanmelding.

Kom om 14.15 uur naar de presentatie Omgevingswet 2019 als vliegwiel voor een gezonde en groene stad/regio door Irene Buitenhuis (senior adviseur ruimtelijke ordening, Movares)

(bron: PPS netwerk Nederland)