Nominatie Computable Award PLC Interlocking

Het vakblad Computable heeft Movares en ProRail genomineerd voor de Computable Award 2013 in de categorie ‘Ict-project van het jaar in de publieke sector’. De Computable Awards 2013, één van de belangrijkste ict-vakprijzen in Nederland, kent per categorie vijf genomineerden. Movares en ProRail prijken trots tussen gevestigde namen uit de ict-sector zoals Accenture, HP, IBM, KPN en Microsoft.

PLC Interlocking
Dit treinbeveiligingssysteem is door Movares in samenwerking met ProRail ontwikkeld. Door gebruik te maken van kant-en-klare onderdelen uit de procesindustrie, kan het spoor met PLC Interlocking in de toekomst sneller maar vooral goedkoper worden beveiligd. PLC Interlocking is voor meerdere toepassingen in te zetten, dus niet alleen bij heavy rail, maar ook bij light rail, overwegen, rangeerterreinen en materieelbewegingen. Aanvankelijk gebeurde dat onder de naam Eurolocking. Op de site www.eurolocking.com is specifieke informatie te vinden.

Vakjury en publieksstemmen
De ranking van de jury en het aantal publieksstemmen op de site van Computable bepalen welke genomineerde de award in november ontvangt. Bezoekers op computable.nl kunnen tot en met 8 oktober 2013 hun stem uitbrengen op de genomineerden. Movares en ProRail zijn trots op hun innovatie en nodigen iedereen uit te stemmen op het revolutionaire treinbeveiligingssysteem PLC Interlocking.

 

genomineerd computable awards afb

 

Klik hier om te stemmen