Nieuwe website Movares biedt meer gebruikersgemak

UTRECHT – De nieuwe website van www.movares.nl is online. In nauwe samenwerking hebben 42functions en Bureau BlauwGeel met de nieuwste beschikbare technieken er een moderne en dynamische site van gemaakt. Gebruikersgemak staat daarbij voorop.

Bij het openen van de site vallen direct de fraaie beelden op die de bezoeker krijgt te zien. Overzichtelijk staan onze uitgelichte kennisgebieden gerangschikt. Met een simpele klik komt u direct op de diepere informatie die u zoekt. Naast informatie bieden we inspiratie en stellen onze adviseurs zich aan u voor. De persoonlijke touch van Movares-medewerkers die op de foto staan zorgen dat u echt kennis maakt met de adviseurs & ingenieurs van Movares. Op de vernieuwde site vindt u uiteraard het laatste nieuws en alle vacatures die er bij Movares zijn. Daarbij is de site geoptimaliseerd voor gebruik op de smartphone en iPad. Kortom een website die beter past bij onze organisatie en die klaar is voor de toekomst.

Over Movares

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van (rail)infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis en inzet. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en duurzame leefomgeving. Ons motto is: Wij verbinden. Onze kernwaarden zijn: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Wij zien onze medewerkers als onze partners, ruim 70% van de aandelen is in handen van de eigen mensen. Via de Movares Foundation stellen wij onze kennis en kunde ter beschikking van maatschappelijk relevante projecten.

————————————————————————————————————————–