Na een intensief traject van verbouwen en inrichten is onze nieuwe vestiging in ’s-Hertogenbosch op 4 juli feestelijk geopend. De start van een intensieve samenwerking tussen de bedrijven van Movares Group. Een bruisende hub op een toplocatie, op loopafstand van het centraal station. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer voor klanten en medewerkers.

Centraal stond de kennismaking met onze nieuwe collega’s. In een feestelijke ambiance werden we welkom geheten door de directieleden. Die even terugblikten naar het verleden, maar vooral met veel vertrouwen de toekomst inkijken. Een toekomst waarin de krachten van de afzonderlijke bedrijven nog meer worden gebundeld, om te groeien in een veranderde en uitdagende markt. De commissie die zich heeft ingezet om van de nieuwe huisvesting een uitnodigend kantoor te maken werd in het zonnetje gezet. Wat een werk hebben zij verricht in relatief korte tijd. Een huzarenstukje!

Het nieuwe kantoor is fris, open en uitnodigend ingericht. Met een diversiteit aan werkplekken, ontmoetingsruimten en vergaderruimten. Nieuw en dynamisch. Een mooie ontmoetingsplek voor een prachtige samenwerking. Samen staan we sterk voor de grote opgaven die Nederland heeft. Het glas werd geheven!

Wil je een kijkje komen nemen op ons nieuwe kantoor? Bezoek ons dan op:

Willemsplein 2

5211 AK ’s-Hertogenbosch

+31 (0)73 208 91 55